Седмичен любовен хороскоп за 8-12 юли


Седмичен любовен хороскоп за 8-12 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази седмица Овните с лекота ще привличат вниманието към себе си. Ще се чувствате сигурни в себе си, а другите ще имат само една дума за вас – харизма.

Телец

Ще усетите порив да изследвате нещата, които наистина вълнуват вашата половинка. Искате да сте сигурни, че сте на „една и съща страница”. За щастие, комуникацията ще върви гладко, така че следвайте сърцето си.

Близнаци

Имате ли някакви страхове по отношение на интимността? Ако изпитвате несигурност в сексуален аспект, тази седмица е идеална да оправите нещата на този фронт – както с разговор, така и с действие.

Рак

Новата седмица за вас е чудесен повод да затвърдите духовната си връзка с половинката. Чувствате се силни като двойка и това ви дава сила да проведете някои важни разговори.

Лъв

Не е изключено да имате романтична дилема тази седмица, свързана с работата ви. Може би някой колега се надява на нещо повече от офис комуникация? Това ще ви постави в ситуация, в която не знаете как да реагирате.

Дева

За Девите тази седмица ще бъде отредена за равносметки. Не сте щастливи с живота, връзката или работата си? Дайте си време насаме със себе си, за да изясните желанията и стремежите си, защото никой няма да го направи вместо вас.

Везни

Очаква ви романтика, но и битовизми, на които ще трябва да обърнете внимание. Не задълбавайте твърде много в дребни проблеми и неща, които ви дразнят, защото няма да излезете победител от ситуацията.

Скорпион

Скорпиони, всички знаем докъде могат да стигнат фантазиите ви, когато става дума за секс. Време е да ги превърнете в реалност, защото тази седмица обещава много успех на този фронт.

Стрелец

Стрелците ще имат нужда от подкрепа от любимия човек. Ако не я получат, някои от представителите на знака ще се запитат дали тази половинка, с която са в момента, е за тях.

5 ЗНАКА, ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ РАЗДЕЛИТЕ ТУК!

Козирог

Решителност и целеустременост ще бележи седмицата на Козирозите. Те са твърдо решени да спечелят всеки спор, бил той и незначителен, но въпросът, който трябва да си зададат, е на каква цена.

Водолей

Обвързаните Водолеи ще преминат през важно изпитание на доверието. Вашата половинка може да се нуждае от подкрепата ви, затова бъдете там за нея.

Риби

Рибите може да се почувстват леко разочаровани, да не им достига нещо в любовта и това да доведе до емоционалното им затваряне. Колкото по-дълго отлагате важните разговори с партньора,толкова повече проблемите ще се задълбочават.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама