Щастие в ЛЮБОВТА за 2 зодии в хороскопа ДНЕС


Щастие в ЛЮБОВТА за 2 зодии в хороскопа ДНЕС
Снимка: iStock/Guliver

ОВЕН

Колкото и да не ви се вярва през този ден ще се справите с всичко, което сте планирали. Ще ви остане дори време за допълнителни подвизи. Правете всичко за самите себе си, а не, за да се докажете на някой друг. Така нещата наистина ще бъдат перфектни.

В любовта:

За обвързаните: Не забравяйте, че не сте център на вниманието. Правете повече компромиси, за да избегнете кавгите, които тровят иначе прекрасната ви връзка. Ако успеете на надмогнете себе си, ще откриете, че всъщност сте открили най-перфектната половинка за вас. Не я изпускайте.

За необвързаните: Любовта понякога е близо, но самите ние не и позволяваме да влезе в живота ни. Истината е, че трябва да повишите малко самочувствието си, за да си позволите да бъдете обичани. Иначе любовта чака... в сърцето на някой колега.

ТЕЛЕЦ

През този ден се опитайте да упражнявате повече контрол над случващото се в живота ви. Достатъчно време сте били наблюдатели и изчакахте. Ако не се задействате може да пропуснете истински важни моменти.

В любовта:

За обвързаните: Днес ви очаква изключително емоционален и щастлив ден. Може да сте сигурни, че любимият човек ви е подготвил  изненада, за която не сте си и мечтали. Може би ще попътувате някъде... на мечтано място!

За необвързаните: Довечера не си стойте у дома, защото съдбата ви е отредила да се срещнете с много специален човек, който няма намерение да си тръгне, докато не прекарате незабравима и страстна нощ с него. Може би това ще бъде началото на една нова и вълнуваща връзка.

БЛИЗНАЦИ

През този ден не се изкушавайте да споделяте чужди тайни. Вашата надеждност и толерантност ще бъдат подложени на тест. Трябва да сте абсолютно непоколебими в коректното си отношение.

За всички ЗОДИИ тук :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама