Щастлив ден очаква 1 зодия на 27 ноември


Щастлив ден очаква 1 зодия на 27 ноември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този вторник бъдете внимателни при боравенето с остри предмети. Най-добре не шофирайте и не тръгвайте на дълъг път. Отложете важните срещи.

Телец

Този вторник ще разберете, че дадени отношения ви носят повече негативи, отколкото ползи. Отдалечете се елегантно и не бъдете груби в обясненията си.

Близнаци 

Днес ще бъде представена не много приятна истина. Не се обезкуражавайте. Изход има, но трябва да сте силни, за да се насочите в правилната посока.

Рак

Този вторник ще имате своя звезден час в работата. Приемете похвалата със скромност. Починете си малко и набележете следващата си цел.

Лъв

Днес може да направите грешка в отношението си към някого. Извинението ще свърши работа, но помислете дали не подценявате и други хора.

Дева

Този вторник не е подходящ ден за експерименти. Доверете се на старите и изпитани методи. Внимавайте какво споделяте на хора, които познавате от скоро.

Везни

Днес потърсете второ мнение по въпрос, засягащ семеен проблем. Много е важно да не пропилявате козовете си напразно.

Скорпион

Този вторник може да научите разочароваща информация за ваш приятел. Потърсете признаци за подвеждащо поведение в миналото и си вземете поука. 

Стрелец

Този вторник е удачен за купуването на малки подаръци за близките ви хора. Заложете на посланието, а не на цената. 

Козирог

Този вторник ще намерите отдавна търсена информация. Засега задръжте използването ѝ. Ще има по-удобен момент да се възползвате от това, което знаете.

Водолей

Този вторник ще ви зарадва с възможност да увеличите доходите си. Това няма да стане без допълнително натоварване, така че помислете добре преди да приемете.

Риби

Това е ден, в който да се погрижите за здравето си. Бъдете сигурни, че само вие знаете кое ви се отразява добре и кое зле.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама