Щастлив ден очаква една зодия на 8 януари


Щастлив ден очаква една зодия на 8 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Сега е много важно да действате бавно и разумно. Прибързаните действия често водят до по-нататъшни съжаления. Нетърпението не ви е приятел.

Телец

Чувството за хумор е чудесно нещо, но днес някой може да бъде засегнат от шегите ви. Помъчете се да бъдете ясни, че използвате шега и ако е нужно се извинете.

Близнаци

Този вторник ще бъдете истинската причина за нечие щастие. Продължавайте в същия дух и не мислете какво ще получите в замяна.

Рак

Днес може да влезете в конфликт с ваш приятел и това да е краят на отношенията ви. Не се натъжавайте прекалено. Случват се и такива неща, а хората се променят. 

Лъв

Днес няма да сте най-добрият събеседник. Денят не е подходящ за преговори, освен ако не сте решили да се разделяте с някого. Но и това може да се направи, но по-деликатно.

Дева

Денят ще ви се стори скучен и сив. Никой обаче не е длъжен да ви забавлява. Има и такива дни - просто го оставете да премине.

Везни

Това е ден, в който да помислите за вашата разтуха и развлечение. Планирайте отсега къде и как да си подарите няколко часа забрава и удоволствия.

Скорпион

През този ден няма да ви е лесно да укротите въображението си. Това, което не може да реализирате, непременно запишете и планирайте осъществяването му.

Стрелец

През този ден не се опитвайте да се справите с всичко сами. Обадете се на приятели за помощ. Не е нужно да се правите на герой и никой не го очаква от вас.

Козирог

Това е ден, в който е добре да се постараете да се покажете в най-добрата си светлина. Ще имате важни срещи с хора, които може да се превърнат във ваши верни приятели и партньори.

Водолей

Това е ден, който да прекарате в компанията на приятели. Посветете вечерта на ценните за вас отношения. Имате нужда от това преживяване.

Риби

Няма как да правите сто неща наведнъж и резултатът да е добър. Опитайте се да извадите приоритетите и да се фокусирате само върху тях.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама