Тези 3 зодии ги очаква бурна любов през април


Тези 3 зодии ги очаква бурна любов през април
Снимка: iStock/Guliver

През най-пролетния месец от годината звездите ще бъдат благосклонни за 3 зодии от зодиака и ще ги посипят с любовен прашец.

Стрелец

Идният месец ще е изключително щастлив за вас в личен план, стига да успеете да начертаете приоритетите си и да знаете точно какво искате. Не бъдете скромни, защото ви се пада да получавате! Стрелците, които се намират в дългогодишна връзка, ще се радват на хармония, примесена с прилив на пролетна енергия. С половинката ще се чувствате на „точното място”, всяко движение ще е в пълен синхрон, включително и между завивките. Необвързаните представителите на зодии имат реален шанс да срещнат сродната си душа. Просто го пожелайте!

Водолей

Всеки необвързан Водолей може да се надява, че съдбата ще му изпрати Голямата Любов още в началото на месеца. Ще срещнете човек, който ще ви се струва, че сте познавали през целия си живот. Ще ви обсипе с внимание, нежност и любов, от която сърцето ви отчаяно има нужда, за да се съживи и да започне да обича отново. 

Везни

Ако скоро сте приключили дълга връзка и не се чувствате готови все още за нова любов, не затваряйте очите си пред знаците, които съдбата ви дава. Април ви е подготвил изненада в романтичен план, стига да успеете да я видите. Не отблъсквайте новите хора, които се появяват на хоризонта, защото един от тях има мисия да ви направи щастливи и ще се окаже много по-важен отколкото вие смятате. Не е задължително да започвате връзка сега и веднага, но дайте шанс на себе си, на любовта и на правилния човек да ви обича.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама