Тези 3 зодии ще ви разбият сърцето


Тези 3 зодии ще ви разбият сърцето
Снимка: iStock/Guliver

Раздялата е неприятна за всеки човек. Но има зодии, които могат да ви зарежат без дори да им мигне окото. В момента, в който вече не чувстват нищо към вас, просто казват "край". Всъщност доста често сменят половинките си и не изпитват никаква болка, когато се разделят с тях. Те са очарователни и много привлекателни, можете лесно да се влюбите в тях, но бъдете готови да ви разбият сърцето.

1. Лъв

Увереността и енергията, които излъчва, привличат жените изключително много. За него не е проблем да сменя приятелките си често, защото има много обожателки. Големият проблем при него е, че е егоист. Не би поставил никой преди себе си, той мисли единствено и само за себе си. Неговите интереси и чувства винаги са на първо място и не би направил никакъв компромис.

На представителите на този зодиакален знак им писва прекалено бързо, просто в един момент им става скучно, без никаква причина. Те не се опитват да съживят чувствата и връзката си, дори напротив. Зарязват половинката си и я заменят почти веднага, без да чувстват никаква вина за това. При тях всичко приключва много бързо и обикновено разбиват сърцата на всички, които са били във връзка с тях.

2. Стрелец 

Той може да разбие сърцето ви за секунди. Дава прекалено големи обещания, които почти никога не изпълнява. Това води до спорове относно очакванията на половинката му, защото е предложил прекалено много, а е дал нищо. Когато се появи малко по-сериозен проблем, просто бяга. Стрелецът никога няма да остане, за да отстоява позицията си. По-лесно за него е да се скрие и да не потърси повече половинката си.

3. Козирог

Той приема отношенията си с всяка жена прекалено сериозно, което е причината за честите му проблеми. Той е готов да зареже половинката си при първия знак за конфликт. Мъжът Козирог е песимист и винаги очаква, че ще получи най-лошото от човека до себе си. Това го кара да приключи нещо, още преди то да е започнало, само защото очаква да не получи толкова, колкото е готов да даде.

Той очаква от половинката си да бъде точно като него, което няма как да се случи. Козирогът прощава много трудно и приема най-безобидното действие за обида, насочена към него. Трудният му характер често е причина за преждевременния край на връзките му.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама