Тези зодии са най-верните приятелки


Тези зодии са най-верните приятелки
Снимка: iStock/Guliver

За много жени е загадка дали може да има безоблачно приятелство между представителки на нежния пол, но всъщност това е напълно възможно. Има жени, които обичат приятелките си повече от сестри, дават всичко за тях и винаги са на среща. 

Има три зодиакални знака, които определят жените като най-верните и истински приятелки. Те никога не биха предали най-близките си и не биха позволили да дойде момент, в който да се конкурират. Ето ги и трите зодии, които са определени от астролозите като най-преданите приятелки:

Дева

Те са много мили и искрени. Винаги биха казали истината в очите на приятелката си, което ги прави много ценни. Знаят как да помогнат във всяка една ситуация и дават много добри съвети, защото премислят всичко до най-малкия детайл и чак след това са готови да посъветват. Обикновено техните съвети са адекватни и много полезни.

Девите са подготвени за всичко и винаги могат да помогнат в момент на слабост. Те са до приятелката си, когато има нужда и дори биха загърбили собствените си интереси заради проблемите й. Не биха я изоставили за нищо на света.

Скорпион

Те са готови на всичко, за да е добре най-добрата им приятелка. Огнени са и за тях няма препятствия. Биха направили всичко, за да защитят най-близкия си човек, независимо колко проблеми ще имат след това. За тях най-важното нещо е приятелката им да е добре, затова биха направили всичко, за да осигурят спокойствието й. Това ги прави много ценни, защото хората, които обичат, са винаги в безопасност.

На жена Скорпион може да се разчита във всеки един момент, независимо колко е часът. Готови са да помогнат, дори когато имат много по-големи проблеми и важни задължения. Те са до най-добрата си приятелка и в добро, и в лошо и не биха я оставили за нищо на света.

Телец

Те са изключително уравновесени и спокойни. Умеят да изслушват, а понякога точно това е нужно. Винаги са готови да помогнат с каквото могат, дори само да чуят какви са проблемите на приятелката им. Жените с този зодиакален знак умеят да се поставят на мястото на другите и винаги ще помислят за чувствата на приятелката си. По никакъв начин не биха я наранили точно поради тази причина.

Също така Телците не биха предали най-добрата си приятелка, каквото и да се случва. За тях това е нещо непростимо и не биха си позволили да разочароват най-близкия си човек. Заради това жените Телци са много добри приятелки – винаги са готови да изслушат, да дадат съвет, да успокоят и да се борят рамо до рамо с приятелката си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама