Тези зодии ще се СГОДЯТ през май


Тези зодии ще се СГОДЯТ през май
Снимка: Istock/Guliver

Любовта идва тогава, когато цениш достатъчно себе си и знаеш, че заслужаваш да бъдеш обичан. Този май ще се окаже много вълнуващ за три от зодиите, които ще спечелят сърцето на някого и ще направят сериозна крачка в живота си. Ето и кои са зодиите, които ще се сгодят през месец май:

1. Дева

Никога не сте предполагали колко внезапно може да ви връхлети любовта и какво е чувството, когато знаеш, че си намерил човека за теб. Вярвате или не, съвсем скоро ще го разберете. Най-любопитното е, че мъжът, който ще открадне сърцето ви, е човек, когото познавате от години, но никога не сте виждали в тази светлина.

За Девите с половинка - съвсем скоро ще осъзнаете какво съкровище имате до себе си и ще разберете, че наистина искате да прекарате живота си с този човек. Очаква ви щастливо бъдеще, ако си позволите да ви се случи и забравите за страховете си.

5 зодии, които да ОБИЧАШ... и 5 зодии, от които да се ПАЗИШ

2. Водолей

Ако все още не сте открили своя човек, не се изненадвайте, ако до края на месец май срещнете някой, който ще влезе в сърцето ви и завинаги ще остане там. Любовта не пита и не иска разрешение кога да дойде и да обърне живота ви с главата надолу.

За тези, които вече имат връзка – месецът е напълно подходящ за един семпъл, изпълнен с много любов ГОДЕЖ.

3. Риби

Необвързаните имат копнеж по човек, с когото никога не биха повярвали, че може да се случи нещо сериозно. Имайте повече самочувствие и вяра в себе си. Любовта ще дойде при вас, когато и самите вие започнете да обичате себе си. До вас ще застане мъж, когото дълго сте чакали. Не изпускайте шанса си, само защото имате притеснения - скачайте в дълбокото!

За тези, които вече имат половинка, помислете кои са факторите, които ви спират да направите тази голяма крачка. Основателни ли са или са просто глуповати страхове, които ви пречат да бъдете щастливи. Ако човекът до вас толкова време доказва, че е истински и иска да сте заедно, какво чакате още?

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама