Това са най-верните приятели сред зодиите


Това са най-верните приятели сред зодиите
Снимка: iStock/Guliver

1. Стрелец

Докато Стрелецът може да е твой най-лош враг и най-тежък критик, като приятел, те никога няма да те предадат, както самите себе си. Те ти помагат да видиш пълния си потенциал. Те са безкористни и винаги мислят за другите. Това често води до пренебрегване на собствените си чувства и нужди, които могат да доведат до конфликт в отношенията. Доверието е много важно за тях, след като спечелите доверието им, ще получиш лоялност завинаги. Те обичат силно и не се задържат, ако се провалиш в очите на тяхната привързаност. Те мислят дълбоко за всички и за всичко, и дори за това как техните действия засягат другите. Ти ще се влюбиш като разбереш колко много се грижат за другите и всичко, което правят, за да покажат своята благодарност. Те се пазят доста успешно, но щом пробиеш през стените им, завинаги имаш част от сърцето им.

2. Риби

Отначало те се показват като супер срамежливи. Може да те отблъснат първоначално, но ще намериш и нещо интересно в тях. От всички знаци те са тези, на които можеш да се довериш най-много. Като приятелка, тя ще бъде твоята подкрепа номер едно и винаги ще бъде в твоя отбор. Рибите са много добри в прочитането на хората, те ще те наблюдават, като внимателно говорят с езика на тялото. Те си имат начин наистина да опознаят хората много по-дълбоко от обичайното. От всички знаци Рибите са най-чувствителните, така че това означава, че те никога няма да се окажат злонамерени или умишлено да ти навредят. Ако те се объркат първи ще се извинят и ще се опитат да го направят правилно.

3. Козирог

Те са естествено родени перфекционисти. Така че, когато става въпрос за отношения, те винаги ще дадат най-доброто от себе си. Козирозите винаги ще бъдат доминиращите в една връзка. Винаги ще те защитават и ще обърнат гръб на всички, ако трябва. Хората, които обичат, са тези, които имат най-голямо значение за тях. Козирозите са малко по-трудни за разчитане, защото те са добри в укриването и смятат, че силата е привидно качество, но понякога те се нуждаят от теб. Те имат невероятно сърце, така че ако го спечелиш, имай себе си за много рядък човек.

4. Везни

Везните са най-добрите от всички зодии. В отношенията си те се опитват да избягват конфликти, но избягването да говорят за проблеми само влошава нещата понякога. Те винаги се стремят да бъдат положителни и щастливи, но когато някой ги нарани, те го преживяват дълбоко. Те се раздават на макс за една връзка и не успяват да поставят своите нужди на първо място. Те никога няма да те питат за неща, които искат. Един от най-популярните знаци, във връзка винаги ще бъдат социални. От теб зависи да не позволяваш на прожекторите да те накарат да се чувстваш зле. Взаимоотношенията завършват с Везните поради ревност, която дори не разбират, защото тяхната харизматична природа е нещо, което естествено им я дава. Като партньор, трябва да ги държиш на дълъг каиш и да не си ревнив тип. Техните недостатъци включват истерични състояния, които се появяват много рядко, но когато го правят е грозно и казват неща, за които съжаляват после.

5. Близнаци

Близнаците имат две много различни страни. През половината от времето те са забавни и отворени към света. В другата половина от времето те са тъмни и негативни. В една връзка те винаги се опитват да скрият страната, която не им харесва, но това е нещо, което ще трябва да се научиш да приемаш и обичаш, дори и да не можеш. Както се казва и те ще приемат всяка част от това, което си ти. След като видят истинските цветове на някого, това остава докрай. Те обичат трудно и чувстват болка още по-дълбоко. Но никога няма да ти покажат когато са паднали.

6. Водолей

Класирани на номер 6. Те не са най-добрата приятелка на всички времена, но не правят и най-лошото. Те обикновено са най-странните от всички зодии. Но странното не винаги е лошо нещо. Те се отдръпват от отношения дълго време, защото се нуждаят от своята независимост, но ако можеш да получиш един Водолей, който да се ангажира с теб цялостно, имаш лоялност, която ще продължи цял живот. Те може да те обичат с всичко, което имат, но никога няма да задържат това в себе си. Те премислят повече от всеки друг зодиакален знак, така че ще трябва да чуеш техния сценарий, който правят, което може да те разочарова понякога. Ключът към тях е търпението.

7. Лъв

Лъвовете са безнадеждни романтици с очаквания, които понякога не са реалистични. Въпреки че ще направят всичко за любимия си човек, те се оказват привлечени от хора, които не ги намират за правилната половинка. Те стават малко разочаровани, като дават всичко, което имат на някой, който не го прави за тях, и това причинява най-големите боеве в отношенията на Лъвовете. Нереалистичните очаквания водят до нараняване. Те винаги имат глупостта да избират неправилните хора и привличат вниманието към определен тип и колкото и да се наранят, те не се променят и отказват. Те никога не приемат съветите на приятелите си, когато става дума за любов и продължават да се въртят в кръг. Това не прави една жена Лъв лоша приятелка, но избират грешните хора, които не искат да се ангажират с тях.

8. Рак

Докато Раците имат златно сърце, това само ги кара да се нараняват. Те не са лоши приятелки, биха направили най-доброто, ако не отблъскваха хората толкова. Раците не вярват на никого освен на себе си, така че отношенията са трудни за тях. Те искат да обичат толкова, колкото и се страхуват, а често приемат по свой начин това, на което може да бъде здравословна връзка. Не се познават много и имат проблеми при вземането на решения. Истината е, че те се грижат за хората, дори и да се преструват, че не го правят и да ги отблъскват сурово.

9. Телец

От всички зодии Телецът е най-трудният за свързване. Те не искат да са част от това. И това не значи, че не харесват хората или пък харесват някой да се запъва. Те просто имат свой собствен живот и са доволни от него. От всеки знак те разбиват сърцата най-лошо. Те правят всичко в свое собствено темпо, натискате ги и те тръгват да бягат. Те имат студено сърце след края на някоя връзка, винаги си казват, че няма да получат втори шанс. Те са болезнено независими, така че ако можеш да накараш сърцето им да бие за теб, браво!

10. Овен

Във връзките, Овенът бързо се втурва в нещата. Това може да е малко смущаващо за този, с когото се срещат. Те обичат да поемат всякакви ситуации, които понякога са трудни за много хора. Тяхната силна личност може да е това, което привлича някой към тях, но може да бъде и отхвърляща, когато се прекали. Те се нуждаят от някой, който е различен от тях. Овен винаги ще бъде доминиращият, който прави обаждания в една връзка, така че ще трябва да се оправиш с тази тяхна природа. Те имат здрава външност и лош темперамент, но след като ги опознаеш, ще видиш, че те са чувствителни. На моменти имат студено сърце и змийски език. Когато се карате не само ще загубите, но вероятно ще кажат нещо, което боли.

11. Дева

Девите са най-критичните от всички зодии. Това прави връзките трудни, защото никога не мислят, че са достатъчно добри за човека, от който се интересуват. Те са болезнено несигурни и ревниви, което води до приключването на много отношения. Те са перфекционисти, така че когато се провалят в нещо, буквално се разпадат и се самонаказват. Трудно е да гледаш някой, който се саморазрушава по този начин. Определено е изморително действие да се опиташ да убедиш жена - Дева да се види през очите ти и независимо от това, което казваш, тя се противопоставя и го приема негативно. Те не са критични единствено към себе си, ще ги видите да ви изхвърлят и да ви разкъсват понякога. Трудно е да си с някой, който не само не обича себе си, но те кара да се чувстваш необичан и ти.

12. Скорпион

Скорпионите са най-страшните от всички зодии. Те управляват и контролират всички отношения, от които са част. Те са познати като студени и безсърдечни. Те също са болезнено искрени, така че, ако искате да се включите в отношенията си с тях, трябва да имате дебела, предпазна кожа, защото те ще ви кажат всичко в лицето и няма да се сдържат изобщо. Не са лоши. Те са честни, но и безмилостни, когато става дума за личните им желания. Помнете дори веднъж да сбъркате, мъртви сте. Те поддържат много високи стандарти за отношенията си, които карат партньора да се чувства, че понякога трябва да ходи обвит в яйчена черупка. Често се описват като бурята на всички зодии, няма начин да ги прогнозираш, така че можеш или да си на тяхна страна и да ги обезопасиш, или да те унищожат напълно, ако си пресякъл пътя им. От всички зодии те са най-трудните за влюбване. Но щом това се случи, вие ги имате завинаги.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама