Успешен ден очаква 2 зодии на 5 юни


Успешен ден очаква 2 зодии на 5 юни
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този вторник намерете повече време, за да се вглъбите в себе си. Интуицията ви ще е на ниво и ще може ясно да предвидите развитието на важните аспекти от живота ви, с които имате намерение да се заемете в следващите седмици.

Телец

През този ден заложете на общуването. Много е важно да се опитате да възстановите онези, контакти, които са били по-скоро, свързани с работата ви.

Близнаци

Сега е време, в което искате или не, ще си направите някои изводи. Няма смисъл да съжалявате за загубени възможности, още повече, че няма как да знаете дали наистина сте имали големи шансове да се случи това, което сте си представяли.

Рак

През този ден ще може да направите чудеса. Може да се каже, че едва сте изчакали да свършат празниците, за да се втурнете отново през глава в работата ви.

Лъв

През този ден ви очаква развитие на ваши лични отношения с човек, с когото ви свързва топло приятелство. Изненадата ще дойде от това, че може да откриете и други чувства у себе си към него.

Дева

Денят ще премине под знака на изкуството. В личния живот се пуснете по течението. Сега не сте изпълнени с кой знае колко идеи, а и самите вие не сте избистрили желанията си в главата.

Везни

Това е подходящ ден за закупуването на техниката. Не се хвърляйте по най-новото и най-скъпото. Заложете на функциите на уреда, които действително са ви необходими.

Скорпион

Още днес ще може да похвалите със завидна работоспособност. За съжаление няма да може да реализирате замисленото, тъй като не всички са на вашата вълна в момента.

Стрелец

Денят е добре да премине под знака на благотворителността. В друг аспект ваш приятел може да има нужда от помощ, съвет или и двете.

Козирог

Очаква ви приятна новина, свързана с ваш близък. Вие също сте допринесли за доброто развитие на нещата, така че има защо да се гордеете, но без да го натрапвате.

Водолей

През този ден е добре да запазите доброто си настроение. Силите ви още не са достатъчно организирани, за да се справяте с по-сериозни неща и рискът от грешки е голям. 

Риби

Този вторник може да се превърнете в звездата на обкръжението ви. Не че досега не сте били, но сега ще заблестите още по-силно. Съществува опасност част от личния ви живот да излезе наяве.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама