Вълнуващ ден очаква 2 зодии на 15 април


Вълнуващ ден очаква 2 зодии на 15 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този ден най-добре заемете изчаквателна позиция. Времето ще ви даде възможност да прецените добре какво наистина бихте могли да приемете и какво не, но сега не е моментът за инициативи.

Телец

Днес не се колебайте да изкажете мнението си. Ако се затворите в себе си рискувате откровеността в едни, важни за вас отношения. Направете усилие да бъдете себе си, независимо какви точно сте в момента.

Близнаци

Днес заложете на гъвкавостта. Преди да сте се сблъскали с последиците от всичките си действия, може да сте спокойни, но се опитайте да си представите всички възможни сценарии.

Рак

През този ден е важно да не се инатите като малко дете. Това е напълно нормално и колкото по-спокойно се отнесете към ограничението, толкова по-бързо и леко ще го преодолеете.

Лъв

Не бързайте да правите крайни изводи и прибързани изказвания. Оставете нещата такива, каквито са.  Пазете се от крайни емоции и не пришпорвайте събитията.

Дева

Неделя е за почивка. Включително и психическа. Опитайте се да се абстрахирате от всички тревоги и терзания. Медитацията може да ви помогне.

ДОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама