Защо изневеряват мъжете от различните зодии


Защо изневеряват мъжете от различните зодии
Снимка: iStock/Guliver

Изневярата е ужасно нещо. Ако един мъж изневери на жената до себе си, това може да доведе до края на връзката, много сълзи и болка.

За изневярата, обаче, трябват двама души. Ако един мъж е решил да изневери, то това е защото нещо го е провокирало. Но какво? Оказва се, че зодията играе огромна роля щом стане въпрос за изневяра. Мъжете от различните зодии имат различна причина да изневерят. Ето каква е тя и как да разберете дали вашият мъж би ви изневерил и защо:

1. Овен 

Няма да ви лъжем, тези мъже дори нямат нужда от конкретна причина. Набележат ли кого искат, трябва да го получат на всяка цена. В този момент забравят всичко останало. За да избегнете това, вкарайте разнообразие във връзката си. Не позволявайте рутината и скуката да се настанят помежду ви.

2. Телец 

Те биха направили това единствено и само, ако половинката им не е достатъчно отдадена. Ако не им дава достатъчно подкрепа и любов, те биха изневерили.Те обичат семейството и биха изневерили само ако имат много сериозна причина.

3. Близнаци 

Не вярвайте на тези хора, ако ви кажат, че не биха изневерили. Те флиртуват (какво се случва с тялото при флирт ТУК) постоянно и няма никакъв проблем невинният флирт да се превърне в нещо повече. Те просто не се усещат и реагират импулсивно, след което мислят.

4. Рак

Те търсят истинска и силна любов, хармония и спокойствие. Искат да знаят, че половинката им ги обича истински. Те са напълно отдадени на любовта. Биха изневерили единствено и само ако връзката отслабне и не са сигурни в чувствата на половинката си.

5. Лъв

Всъщност тези мъже не изневеряват, те са напълно отдадени на хората, които обичат истински. Лъвовете искат да знаят, че човекът до тях наистина държи на връзката им. Ако това е така, не биха потърсили любовта другаде.

6. Дева 

Те определено не обичат да изневеряват, това не е в техен стил. Биха го направили единствено и само ако не се чувстват достатъчно желани или, ако половинката им не оценява жестовете и усилията им.

7. Везни 

Това са мъжете, които търсят баланса в една връзка. Ако не намират това в дадена връзка, биха потърсили любовта при друга. Или при няколко други. Но веднага не биха се разделили с половинката си. Първо ще опипат почвата, ще потърсят друга, а след това ще се разделят с настоящата си половинка.

8. Скорпион 

Това са мъже, които винаги фантазират за други жени и вие няма как да промените това. Скорпионите биха изневерили, само за да направят връзката ви по-интересна и драматична.

9. Стрелец 

Те постоянно търсят приключение и искат половинка, която да търси същото. Не се застояват дълго с един човек, защото не искат да нараняват хората около себе си. Но могат да бъдат напълно отдадени на връзката си, ако в нея получават нужната свобода да бъдат себе си.

10. Козирог

Тези мъже изневеряват рядко. Когато са с определена жена, истински държат на нея. Биха изневерили единствено и само ако половинката им започне да се отдалечава от тях.

11. Водолей

Тези мъже изневеряват единствено и само, ако се чувстват прекалено ограничени. Те уважават личната си свобода и когато жена посегне върху нея, бягат и изневеряват.

12. Риби 

Това са едни наистина много чувствителни мъже, които приемат насериозно отношенията си с жените. Биха изневерили единствено и само ако не получават подкрепа от жената до себе си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама