Женските кусури на всяка от 12-те зодии


Женските кусури на всяка от 12-те зодии
Снимка: iStock/Guliver

Няма перфектни жени. Всяка жена си има своите кусури и трябва да сте наясно какви са те според зодиите им.

Овен

На триците скъпа

Жената Овен е работар. Няма такъв пъргав, енергичен и оправен човек като нея. Тя ще е щедра и всеотдайна към нас, докато сте неин кумир. Но всички блага, с които ви облива, ще секнат в момента, в който си намери друг идол. Жената Овен отговаря на описанието „на триците скъп, на брашното евтин“. Груба е, понеже обича да подчертае очевидното: „Носът ти е огромен!“ или „Станал си истинско прасе“. Става арогантна в неудържимото си желание да се налага. Но за това си има основателна причина – тя винаги и всичко знае най-добре. Най-лошото е, че лъжата за нищо я няма. Тя е все едно да изплакнеш чаша на чешмата или да си купиш хляб.

Телец

Обсебваща и ревнива

Може и да си е похойкала, но щом се спре на партньор, се кротва и става най-вярната съпруга във вашия вход. Чувствена, грижовна и сърдечна, жената Телец обича качествените напитки, добрата храна, красивите и скъпи бижута и дрехи. Държи да изглежда добре в очите на другите, което означава, че и мъжът до нея задължително трябва да е на ниво. Освен прекомерната любов към парите и скъпите вещи тя е обсебваща и крайно ревнива. Изневярата е престъпление номер едно в черния й тефтер. А тя има такъв – бъдете сигурни! В него си отбелязва греховете ви, за да може един ден да ви ги натяква. Твърдоглава и упорита е като магаре.

Близнаци

Таралеж в гащите

“Аз тоалетни не мия ще ви заяви жената Близнаци и ще ви постави пред свършен факт. Или си заминавайте, или грабвайте четката за клозета. Да се хване човек на любовното хоро с госпожица от тази зодия е все едно да си пъхне таралеж в гащите. Не че не са страстни, но могат да ви подлудят – в един момент изнемогват от желание и точно в следващия ви измерват с леденостуден поглед, един вид: “Прощавай, ти какво си въобразяваш?” Трябва да се примирите с цялата тайфа ухажори, фенове, приятели, познати и дори бивши гаджета, които вървят в комплект с приятелката ви Близнаци. Тя е щастлива, когато е в компания. Не я карайте да скучае!

За всички зодии - ТУК :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама