Зодиите, които ВИНАГИ се влюбват в грешния човек


Зодиите, които ВИНАГИ се влюбват в грешния човек
Снимка: iStock/Guliver

Вероятно имате приятели, които все се влюбват в грешния човек. А може би и на вас често ви се случва да подарявате сърцето си на неподходящи хора. Знаете ли, че това зависи изключително много от вашия зодиакален знак? Има хора, които абсолютно винаги привличат грешните представители на противоположния пол към себе си. По-голям проблем е, че те дори не могат да осъзнаят кога дадена връзка е загубена кауза. Вижте кои са тези зодии:

1. Дева

Девите са хора, които не притежават умението да гледат реално на събитията, случващи се в живота им. Представителите на този зодиакален знак почти винаги се влюбват в човек с вредни навици и лошо поведение, който само ги дърпа надолу. Те дори наивно очакват, че ще превъзпитат партньора си. След като осъзнаят, че са летяли в облаците, обикновено "падат отвисоко" и са изключително наранени. Много трудно допускат повторно някого до себе си. 

2. Стрелец

Тези хора постоянно са в търсене на нови приключения, преживявания и емоции. Точно поради тази причина почти винаги се влюбват в човек, който изобщо не е за тях. Честно казано, не се интересуват особено дали има сходство в характерите, стига да им е забавно. Стрелците не биха дали шанс на скучен човек, дори да е най-подходящият за тях. Предпочитат забавлението пред сигурността, а това им изиграва лоша шега. За да бъдат щастливи в любовта, Стрелците трябва да се научат да гледат малко по-различно на връзките и да ги приемат като партньорство, а не като увеселително влакче. 

3. Везни

Те винаги идеализират човека, в когото са влюбени, независимо колко неподходящ е той. Склонни са да простят всяко едно предателство, измисляйки си оправдания, за да продължат отношенията си. Везните дълго време се заблуждават, докато в един момен успяват да погледат реално ситуацията и без никакви колебания слагат край на връзката. Големият проблем при представителите на този зодиакален знак е, че те не взимат поука от грешките си и е напълно възможно да се доверят отново на грешния човек.

4. Близнаци 

Проблемът при Близнаците е, че нямат никаква представа какво точно искат да получат от половинките си. Понякога им е трудно да различат добрите от лошите хора и много често страдат заради грешните избори, които правят в любовта. Подобно на Везните, рядко взимат поука от миналото и упорито продължават да се доверяват на всеки нов човек, който се появи в живота им. Хубавото е, че никога не губят надежда и вярват в доброто. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама