Зодиите, които харесват самотата


Зодиите, които харесват самотата
Снимка: iStock/Guliver

Трудно е да си представим, но много от нас просто обожават самотата. Това се дължи на характера, житейските принципи и емоционалното настроение. Периодично мнозина мечтаят да останат сами със себе си, но само някои не се страхуват да прекарат целия си живот в самота.

Запознайте се със зодиите, които харесват самотата:

Овен

По своята природа Овните са доста общителни хора. Те лесно събират около себе си голяма компания от приятели, стават лидери и компетентно изграждат комуникация. Всяка грешна стъпка за близките е експлозия, която кара Овенa да се изолира сам по себе си. Буквално след секунди от ярък, позитивен и енергичен представителят на елемента огън се превръща в самотен звяр, който изобщо не се нуждае от роднини.

Овенът може само първият път да почувства дискомфорт. Тогава започва да се издига високо над самотата си. Щом един път опита да е сам, рядко се връща към стария си начин на живот.

Дева

Независимият и самотен живот на Девата се обяснява с една дума - перфекционизъм. Представителите на този зодиакален знак са изключително педантични и взискателни. Всичко около тях е точно така, както го искат. Не всеки може да задоволи високите нужди на Девите. Затова често им се налага да прекарват времето си сами. Това обаче не ги плаши.

Девите по принцип почти винаги действат сами. Те не се занимават с прекомерни разговори. В състояние са да се обединят само с онези хора, които също живеят според строго разработен план. Спонтанност, рискове и големи компании - това не е за Девата.

Рак

Под черупката на Рака се крие дете, което цени тишината и спокойствието. Раците предпочитат да прекарват свободното си време сами със себе си. За тях е по-лесно да живеят в самота. Това се дължи на страха да не бъдат измамени и победени от други хора. По същата причина, те са много внимателни към избора на партньор. Не всеки допускат близо до себе си.

Водолей

Всички Водолеи живеят в идеален свят, който съществува само във въображението им. Те идеализират всички, които ги заобикалят. Свещено вярват в чистата и духовна любов. Когато такава не се появи, не свалят розовите очила. Идеализацията се насочва към самите тях. Водолеите не се страхуват да бъдат сами със себе си. Винаги имат какво да правят, какво да видят и къде да отидат. Този зодиакален знак може да се чувства комфортно както в екип, така и в уединение. Всичко зависи от това какъв ще бъде реалният свят, идеализиран в очите на Водолея.

Козирозите

Да срещнете сам Козирог е изключително трудно. Представителите на тази зодия постоянно са заобиколени от хора, имат надеждни приятели и сродна душа. В същото време Козирозите не правят абсолютно нищо, за да си осигурят такава комуникативна среда. Ако трябва сами да открият ново приятелство или да завържат връзка със случаен човек, винаги предпочитат самотата. Отсъствието на хора в живота им не е трагедия за тях.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама