Зодиите, които са най-големи оптимисти


Зодиите, които са най-големи оптимисти
Снимка: iStock/Guliver

Всички бихме могли да бъдем малко по-оптимистични в живота си, нали? Но как? Този малък глас, шепнещ сценарии на съдбата в ухото ви, може понякога да бъде толкова силен. В астрологията склонността на знака към песимизъм или оптимизъм често е свързана с нещо, наречено "качества" или "четворки". Това се отнася до мястото, където знакът спада спрямо сезоните и е свързано с приемането на знака или съпротивата му към промяната.

Без значение какъв е вашият знак, всички ние имаме и оптимист, и песимист вътре в себе си. Разбирайки качеството на всеки знак, можем да впрегнем вътрешния си оптимист и да се борим срещу по-песимистичните си наклонности

Ето персонализиран план за всеки знак и мантра, която ще помогне да заглушите досадния песимистичен глас.

Овен

Никой никога не би ви обвинил в плахост. Известни с високата си увереност, Овените сте склонни да имате купища оптимизъм в началото на нещо, но трудно пренасяте това до края. Понякога може да се отклоните от оптимизма към безразсъдство.

Вашата мантра за оптимизъм: Намерете радост в пътуването.

Телец

Можете да се сблъскате с трудности, когато става въпрос за оптимизъм. За щастие, вие сте трудолюбиви, упорити и никога не се отклонявате от предизвикателство.

Вашата мантра за оптимизъм: Просто се пуснете по течението.

Близнаци

Близнаците обичат промяната, така че щом става въпрос за оптимизъм, всичко е наред. Ако всеки ден е различен от предходния, това е чудесна новина и можете да бъдете щастливи.

Вашата мантра за оптимизъм: Това също ще премине.

Рак

Свръхчувствителността ви е вашата благословия и проклятие, така че поддържането на по-оптимистичен изглед ще помогне, когато вашата тъмна страна иска да се покаже. Когато Ракът се чувства особено песимистичен, той е склонен да се изолира и става некомуникативен. Това само влошава вашия песимизъм, затова не забравяйте да се насилвате да имате повече контакти с хора навън, дори ако това означава просто ходене до близкото кафене.

Вашата мантра за оптимизъм: Аз отговарям за това как се чувствам и днес избирам щастие.

Лъв

Лъвове, вие нямате проблем да бъдете оптимисти за себе си и бъдещето си. Имате безкраен капацитет за забавление, но когато се чувствате застрашени, можете да се превърнете в студени, ревниви и агресивни.

Вашата мантра за оптимизъм: Успехите на други хора не са мои провали.

Дева

Вие не страдате от недостиг на оптимизъм, когато става въпрос за вашите собствени идеи. Липсата на контрол може да изпрати Девите в песимистична спирала и вашите високи стандарти могат да направят така, че никога да не виждате нито един проект като "достатъчно добър", за да бъде завършен.

Вашата мантра за оптимизъм: Готово е по-добре, отколкото перфектно.


Везни

Везните са естествено оптимистичен знак и са известни като очарователни, любвеобилни и безнадеждни романтици. Там, където можете да изпаднете в неприятности, е да оставите естествения си оптимизъм да ви заслепи и да пропуснете малки сигнали, които водят до големи сривове, когато дори и най-малките неща се объркат.

Вашата мантра за оптимизъм: Приемете доброто и лошото.

Скорпион

Скорпионите са склонни да чувстват нещата доста интензивно, така че това означава, че сте предразположени към интензивни пристъпи на оптимизъм и песимизъм. Когато песимистичната ви страна започне да играе, можете да станете потайни и натрапчиви.

Вашата мантра за оптимизъм: Аз съм небето. Всичко останало е само временно.

Стрелец

Стрелците са най-оптимистичният знак в зодиака. Вие обичате да бъдете мотиватори и да вдъхновявате хората около себе си. Определено не ви е трудно да "зареждате" и другите с позитивизъм.

Вашата мантра за оптимизъм: Не се притеснявайте, бъдете щастливи.

Козирог

Козирозите обикновено са най-песимистичните от зодиакалните знаци, но всичко това означава, че имате много повече място за растеж, когато става въпрос за оптимистичен живот.

Вашата мантра за оптимизъм: Обичам себе си, независимо от всичко.

Водолей

Вие нямате проблем да бленувате мащабно за бъдещето, но се затруднявате да виждате добро в настоящето. Когато се окажете забити в това, отделете малко време, за да напишете бележка от десет неща, които харесвате относно това, което се случва тук и сега.

Вашата мантра за оптимизъм: Благодарен съм за настоящия момент и всичко, което ми предлага.

Риби

Като цяло сте оптимистични хора. Там, където можете да изпаднете в неприятности, е когато интензивната ви съпричастност и чувствителност ви кара да поемате песимизма на другите. Рибите сте изключително податливи на емоциите на другите, което може да ви накара да страдате.

Вашата мантра за оптимизъм: Моите емоции са мои.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама