Зодиите, които ще срещнат любовта през октомври


Зодиите, които ще срещнат любовта през октомври
Снимка: iStock/Guliver

За тези 3 зодии октомври ще бъде много романтичен.

Овен

Само до преди няколко седмици изпитвахте затруднения в комуникацията или просто нямахте желание да се впускате в такава. През октомври обаче нещата стоят по съвсем различен начин и вие сте "нов" човек – духовит и открит, без да издигате невидими бариери. Това несъмнено ще доведе любовта в живота ви, искрена и пълноценна, добре премислена. Няма да има фойерверки, но ще има нещо повече – задушевни разговори до късно и чувство за единност.

Козирог

Септември беше за вас доста тежък месец, наситен с безбройни ангажименти, голяма част от които служебни. За щастие, октомври ви е приготвил свободно време за личен живот. Не е изключено в началото да подходите доста скептично към новото ежедневие, с което не сте свикнали и към емоциите, които ще ви завладеят още преди средата на месеца. Но всичко ще се нареди и скоро няма да остане и следа от предпазливото ви поведение.

Стрелец

През новия месец не е изключено да срещнете човек, който ще влезе много решително в живота ви. Няма да имате и миг покой от щастие. Нещата ще започнат да се случват много бързо и връзката ви ще напредне за нула време. Дори за любовчии като вас, трепетите ще са нови и непознати, което ще засили още повече емоцията ви. Кой знае, може да се срещнали сродната душа?

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама