Зодиите, които ще срещнат любовта през юни


Зодиите, които ще срещнат любовта през юни
Снимка: iStock/Guliver

Летните месеци са изпълнени със страст и много емоции, затова и имаме чувството, че любовта се носи във въздуха. Ето и кои са 3-те зодии, които ще се обвържат през първия летен месец.

Близнаци

Общителните Близнаци бързо ще се запознават с хора, но до средата на месеца тяхното неумение да слушат събеседника си ще е пречка към сериозните отношения. Социалните събития ще се много, а интересните хора на тях още повече. Добрата новина е, че след 15-то число на месеца цялата Вселена ще ви помага да се "концентрирате" и да откриете любовта, а от вас зависи дали ще я задържите. 

Везни

Месецът за вас започва много напрегнато и наистина не му "виждате края". Работа, ангажименти, отговорности се редуват постоянно и определено нямате време за нови запознанства и излизания. Това обаче съвсем не означава, че звездите не са ви подготвили изненада. Любовта ви чака точно зад ъгъла, просто спрете да я търсете в "непознатото" – стар приятел или добър колега ще са ключът към вашето щастие.

Водолей

През юни с лекота ще се превръщате в център на внимание, благодарение на ведрото си настроение. Използвайте тази ваша сила и ще ви очакват прекрасни моменти с близки хора. През месец юни ще имате много възможности за започване на нова връзка. От вас зависи дали нещата ще завършат като лятна авантюра или като сериозна връзка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама