Зодиите, които тероризират партньорите си


Зодиите, които тероризират партньорите си
Снимка: iStock/Guliver

Има зодии, които задушават половинките си с цялата обич, с която ги обсипват. Те толкова много ги ограничават, че накрая се оказва, че любовта им дори не е била толкова силна. Когато можете да дадете свобода на човека до себе си, това всъщност е истинска любов. Ето с кои зодии трябва да внимавате:

Телец

В началото сякаш изобщо не се интересуват къде е половинката им, какво прави и с кого. Впоследствие се оказва, че са доста обсебващи. Създават впечатление на спокойни хора, които не познават ревността, но са до болка ревниви и с времето това започва все повече да си личи.

Колкото по-сериозни стават отношенията им, толкова по-задушаващо се държат Телците. Тогава започват постоянно да разпитват и да любопитстват - къде е бил, с кого и какво е правил, а това в даден момент започва да дразни половинката им. Представителите на този зодиакален знак имат нуждата партньорите им постоянно да са около тях, в противен случай стават несигурни и проблемите започват да се множат. Телците са много трудни за обичане, но за тях е непосилна задача да се справят с този проблем.

Козирог

Те си мислят, че светът се върти около тях. Властни, обсебващи и много отмъстителни, те не могат да делят. Много малко хора могат да се справят с вроденото им чувство за несигурност и с постоянната ревност, която изпитват. Те не зачитат личното пространство на половинката си и доста често се бъркат в личния й живот.

По всякакъв начин се опитват да задържат любовта на партньора си, което ги прави много обсебващи. Те всъщност се плашат изключително много, че той ще спре да ги обича. Все пак всеки има нужда от лично пространство, а те не могат да се примирят с това. Този факт ги прави много трудни за обичане и връзката с тях става прекалено сложна.

НАУЧЕТЕ ОСТАНАЛИТЕ ТУК!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат в живота според мен, е да имаш щастливо детство.

Агата Кристи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама