4 холивудски красавици, които се борят с проблемна кожа


4 холивудски красавици, които се борят с проблемна кожа
Снимка: Getty Images/Guliver

Холивудските знаменитости винаги са изглеждали като паднали ангели, които на всичкото отгоре са намерили и философския камък. Уви, дори и тези дами имат своите лоши дни, особено що се отнася до кожни несъвършенства. Явно парите и славата не са всемогъщи и понякога нещата опират до ген. Ето кои са звездите, които страдат от проблемна кожа и не се притесняват да говорят за това.

Камерън Диас

В своята книга чаровната Камерън Диас споделя за упоритата борба с акнето, която е започнала в пубертета и е продължила над 10 години. "Имах ужасна, наистина ужасна кожа. Беше ми неудобно дори да излизам от нас в някои от най-лошите си дни. Наистина се чувствах зле.”

Кейти Пери

Макар към днешна дата синеоката певица да е рекламно лице на един от най-големите американски брандове за грим, Cover Girl, тя все още се бори с проблемната си кожа. В интервю за Elle Australia Кейти споделя, че всеки ден слага големи количества грим, за да прикрие белезите си по лицето.

Риана

Риана не е страдала от акне, но това съвсем не означава, че кожата й е перфектна. На страниците на Cosmopolitan UK споделя, че като всяка жена, и тя има своите "лоши дни". Рецептата за справяне с недостатъците е намерила в големите количества вода, а ако положението е много зле – слага ярко червило,защото "отвлича вниманието от дребните несъвършенства".

Кийра Найтли

Оказва се, че тази английска роза страда от неравномерен тен и пигментация. "Аз отдавна съм осъзнала факта, че имам лоша кожа", казва тя пред Vogue Australia. "Ако използвате лицето си, за да продавате нещо, тогава няма начин да не сте наясно с недостатъците си, защото хората ви ги казват в лицето, при това грубо."

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама