5 звезди и техните сутрешни ритуали за успешен ден


5 звезди и техните сутрешни ритуали за успешен ден
Снимка: Getty Images/Guliver

Успешните хора имат много общи неща. Например, повечето от тях са съгласни, че първото нещо, което трябва да направят сутринта, е да "изядат жабата". Това е популярен холивудски израз, който означава, че е по-добре да се справите с най-лошото в списъка си със задачи веднага след събуждането. А ето и кои са останалите навици на звездите за успешен ден.

Дженифър Анистън – ранно ставане

Вероятно сте чували, че най-успешните хора са ранни птици, а Дженифър Анистън не е изключение. Всеки работен ден тя става в 4:30 сутринта и веднага започва да прави останалите си ритуали, които включват измиване на лицето си със сапун, чаша топла вода с лимон и медитация за 20 минути.

Опра Уинфри – медитация

Предимствата на медитацията са добре известни на много хора - спомага за намаляването на стреса, подобрява производителността през деня, стимулира творческото мислене и поддържа общото благосъстояние. Опра започва абсолютно всяка сутрин с 20 минути седнала медитация. Тя казва, че седенето на тишина я изпълва с надежда, чувство на задоволство и дълбока радост.

Кейт Хъдсън – Ледена баня за лице

Красивата актриса обикновено се събужда с помощта на завидни количество лед. Тя се е сдобила с този леко странен навик, благодарение на гримьор, с който е работила в миналото. Ритуалът й представлява пълнене на голяма купа с лед и малко вода и потапяне на лицето вътре за колкото може повече време. Кейт твърди, че събуждането е светкавично, а кожата след това – неповторимо гладка и сияйна.

Кейт Хъдсън

Джесика Алба - Тренира с приятелите си

Всички успешни хора знаят колко е важно да се спортува. И ако не тренирате сутрин, по всяка вероятност ще пропуснете и вечерта, когато се чувствате уморени. В същото време е толкова трудно да станете малко по-рано, за да отидете до фитнеса или в парка. Джесика Алба е намерила начин да се измъкне от тази ситуация - използва приятелите си, за да й помагат да превърне ранните сутрешни потни сесии в реалност.

Лея Мишел – горещ душ с пара

Всяка сутрин след бърза чаша кафе Лея Мишел взима парен душ. Тя не го пропуска дори в най-натоварените си дни, защото тази процедура й помага да премахне всички токсини от тялото си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама