Бивша барабанистка обвини Бионсе в магьосничество


Бивша барабанистка обвини Бионсе в магьосничество
Снимка: Getty Images/Guliver

Барабанистка, работила за Бионсе, твърди, че певицата използва "екстремни магии", за да наблюдава и контролира финансите ѝ и сега иска ограничителна заповед срещу нея.

Според много странни съдебни документи, получени от "The Blast", Кимбърли Томпсън казва, че е работила за Бионсе: "Работя за нея като барабанист за групата ѝ в продължение на 7 години".

Тя твърди, че по някаква причина Бионсе започнала кампания на тормоз срещу нея, която включва "екстремно магьосничество, тъмна магия" и "магически заклинания на сексуално насилие". Тя твърди също, че звездата е убила котето си.

Томпсън смята, че Бионсе записва телефонните ѝ разговори и контролира финансите ѝ. Не е ясно защо Томпсън вярва, че певицата прави всичко това по отношение на нея, но е категорична, че всичко произтича от Бионсе.

От "The Blast"проверили твърденията на Томпсън и действително се оказало, че тя някога е била барабанистка, която е работила заедно с Бионсе като част от женски състав. Тя също така е издала няколко собствени албума и е свирила с The 8G Band.

Искането на Томпсън за временна ограничителна заповед по отношение на Бионсе беше отхвърлено от съдия, най-вероятно поради нелепите празнословия за магьосничество.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама