Джъстин Бийбър предизвика Том Круз да се бият (видео)


Джъстин Бийбър предизвика Том Круз да се бият  (видео)
Снимка: Getty Images/Guliver

Певецът Джъстин Бийбър предизвика в Twitter Том Круз на битка в шампионата по бойни изкуства UFC, след което получи вълнуващо предложение за облог - ако загуби, Бийбър ще стане сциентолог. Това е религията, която изповядва Том Круз - тя се базира на жанра "научна фантастика".

Наскоро беше потвърдено, че 56-годишният Круз, който винаги се е гордял с физическата си форма, сам изпълнява каскадите в екшън филмите си, включително и най-новите. Бийбър обаче не вярва в това.

"Искам да предизвикам Том Круз на битка в Осмоъгълника (арената на UFC). Том, ако не приемеш битката, тогава ти се страхуваш и това ще те преследва през целия ти живот. Кой иска да се обзаложи?", пише певецът в Twitter.

Скоро след това последва отговор от известния нюйоркски комик Дан Ламорте. "Ако загубиш, ще трябва да станеш сциентолог", пише той, обръщайки се към Бийбър.

Организаторите на UFC са изразили готовност да организират битката. Междувременно се появи и видеозакачка за бъдещия двубой - на база филма "Далече, далече", в който Круз играе главната роля заедно с Никол Кидман.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама