Ето как Алекс и Дани Петканови ще кръстят сина си


Ето как Алекс и Дани Петканови ще кръстят сина си
Снимка: Facebook

Алекс и Дани Петканови се похвалиха, че вече имат фаворити за име на сина им, който съвсем скоро трябва да се появи на бял свят.

Преди седмица бременният модел се обърна към последователите си в Instagram с молба да предложат как да кръстят първото си дете, тъй като със съпруга й все още не са решили.

Както става ясно от поста й, на първо място са класирали името Филип, след което се нареждат Дарин, Габриел, Давид и Борис.

"Благодарим ви за коментарите и креативните предложения!", написа бъдещата мама в социалната мрежа.

Вчера Алекс написа мотивиращо послание във Facebook и сподели как се чувства относно промените, които се случват с тялото й.

"Да обичаш тялото си, само когато си в перфектна форма, е като да обичаш децата си, само когато са послушни!🤷🏻‍♀️ За съжаление, обаче, обществото и социалните мрежи ни въздействат по такъв начин, че ни карат постоянно да се сравняваме един с друг. Истината е, че винаги ще има някой, който ще е по-слаб от нас, с по-хубава и гъста коса от нашата, с по-хубави зъби, по-добре облечен, по-успял... Но този някой също има своите съмнения, страхове и комплекси! Според вас дали винаги съм се харесвала как изглеждам? Честно казано - НЕ. А дали някога това как изглеждам ме е накарало да се почувствам щастлива? Съвсем НЕ. В началото ми беше трудно да се възприема с това ново тяло, след като забременях, но се научих да го обичам и уважавам затова, че благодарение на него мога да дам човешки живот, благодарение на него се уча да бъда по-осъзната, толерантна и приемаща.🙃 Не позволявайте на външни качества да контролират настроението и емоцията ви, защото е капан, а бъдете благодарни,🙏🏻 че сте преминали през толкова неща с помощта на това тяло, което имате, защото е чудо!."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама