КАТ отне книжката на Гери Малкоданска

  • КАТ отне книжката на Гери Малкоданска
    Дата: Снимки: Facebook
Дата: 16.01.2019 Снимки: Facebook
Iwoman.bg

КАТ отне книжката на популярната синоптичка на Нова телевизия Гери Малкоданска за неплатени глоби.

Красавицата, която през септември миналата година стана майка на момче, в понеделник е била зад волана на тузарски лек автомобил "Мерцедес". В ранния следобед тя била спряна за рутинна проверка на столичния булевард "Цариградско шосе" от пътна полиция, близо до хотел "Плиска", съобщава "Телеграф".

Ченгетата поискали документите на Малкоданска, за да разберат дали са изрядни. Оказало се, че има неплатена санкция в размер на 20 лева, за която не подозирала.

"Отивах на работа. Нямам представа за какво е фишът, а и полицаите не успяха да ми обяснят. Излезе им само, че съм длъжница. Може би е за неправилно паркиране или светлини, не знам. И друг път съм имала глоби, които веднага съм плащала. Не знам как е възможно да имам глоба, за която не съм уведомена", призна красавицата.

Въпреки това органите на реда са задължени по закон да вземат свидетелството за правоуправление на всеки водач или пътник, за когото установят, че има задължения към Пътна полиция. Хубавицата не се противила и с усмивка предала документа на униформените. Наложило се да повика свой близък, който да кара автомобилът й, защото вече по закон се водила неправоспособна. Тя е решила да разнищи случая, преди да се издължи към Пътна полиция, убедена, че има някаква грешка.

"Става дума за някакви 20 лева, а сякаш съм престъпник. До последно не вярвах, че ми взимат книжката", през смях сподели Гери Малкоданска. И допълни, че винаги кара са нормална скорост, не прави фрапантни нарушения, а санкциите й в миналото са за дреболии като говорене по телефона без хендсфри, колан и светлини. Когато синоптичката се издължи на КАТ, свидетелството й за правоуправление ще бъде върнато.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.