Малката дъщеря на Ицо Хазарта разкри какъв баща е (снимка)


Малката дъщеря на Ицо Хазарта разкри какъв баща е (снимка)
Снимка: Стоп кадър

Най-успешният български рап изпълнител - Ицо Хазарта, ще бъде специален гост в предаването "Търси се" тази неделя, 24 ноември, от 11:00 ч. по bTV. Макар ревностно да пази личния си свят вече дълги години, Христо Петров ще допусне водещите Нели и Меги до най-съкровеното си пространство.

За първи път в телевизионен ефир едно прекрасно момиче ще разкрие какъв е Ицо Хазарта като баща. Това е неговата по-малка дъщеря Лора, която дава първото си интервю именно в "Търси се". Журито на "България търси талант" има и по-голяма дъщеря - Аделина, която вече върви по свой път в живота.

Лора разкрива, че баща й е изключително добър кулинар и най-много обича да й прави пържоли. И смята, че двамата си приличат най-много по чувството си за хумор. "Най-често ходим на Витоша и караме колелета. Той е много умен и забавен! Той е супер баща!", споделя тя. И признава: "Аз също искам да се занимавам с музика, но искам да стана пианистка".

"По-скоро не бих я подкрепил в желанието й да се занимава с музика. Ако иска да се занимава с музика в България, тя ще бере страшни ядове, заради това, че е мое дете. От друга страна обаче искам да направя така, че моите деца да са умни, добри и възпитани и с техния си акъл да влизат в живота. Каквото тя реши!", казва Ицо в откровен разговор.

"Изобщо не можем да сравняваме бащинството с музиката. Бащинството е едно от тези неща, които ти дава много и на много те учи. Децата, жена ми, близките – това е! Те са най-важното! Музиката си е друго!", признава с емоция рап изпълнителят.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама