Меган Маркъл е бременна


Меган Маркъл е бременна
Снимка: Getty Images/Guliver

Меган Маркъл очаква първото си дете. Тя и съпругът й принц Хари са съобщили на кралица Елизабет II и останалата част от кралското семейство на сватбата на принцеса Юджийн в петък.

Щастливата новина излезе наяве часове, след като херцогът и херцогинята на Съсекс пристигнаха в Сидни за тяхното първо голямо  международно посещение след сватбата им през май.

"Техни кралски височества херцогът и херцогинята на Съсекс имат удоволствието да съобщят, че херцогинята на Съсекс очаква бебе през пролетта на 2019. Техни кралски височества оценяват цялата подкрепа, която са получили от хората по цял свят от сватбата им през май досега. Те са доволни, че могат да споделят тази щастлива новина с обществеността", се казва в официално изявление на Двореца Кенсингтън.

Слуховете, че Меган е бременна се засилиха, след като днес тя беше видяна да слиза от самолета в Австралия, държейки се за корема. Нейната майка Дория Радлан наскоро пък беше засечена да посещава курсове за бебета в Пасадена, Калифорния, явно приготвяйки се да се грижи за първото си внуче.

Според източници, Дория ще се премести от Америка в Лондон, за да помага на дъщеря си в отглеждането на детето й, тъй като Меган не иска да наема бавачка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама