Меган Маркъл отново ще наруши кралския протокол


Меган Маркъл отново ще наруши кралския протокол
Снимка: Getty Images/Guliver

Още щом се заговори за връзката на актрисата Меган Маркъл с британския принц Хари медиите дадоха ясно да разберем, че тя няма да е типичен представител на кралското семейство. На първо място тя е със смесен произход, разведена е и дори е католичка! След всичко това наистина все още се чудим как изобщо Кралицата е позволила този брак?!

Още на първата си официална поява с принц Хари, двойката наруши протокола като се държа за ръцe и си размени целувки - нещо, което е абсолютно забранено за членове на кралското семейство. Пример за това са Кейт и Уилям, които нямат нито една подобна снимка.

U think this is the best pic ever of today 😍😘😍😘😍😘😍😘 #iloveu #princeharry #meghanmarkle #toronto #invictusgames

A post shared by Prince Harry & Meghan Markle (@whenharrymetmeghan) on

Сега Меган отново е хваната в нарушение и потъпкване на кралските нрави - тя ще прекара коледните празници с кралското семейство и самата Елизабет II, пише списание US Weekly. Според протокола само официално сключилите брак половинки на принцовете (или принцесите) могат да присъстват на тържествата, които традиционно се провеждат в имението Sandringham.

Преди време Меган отново направи нещо нетипично - изгря на корицата на списание Vanity Fair, което също не е особено приемливо за бъдеща кралска особа.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама