Николета Лозанова: След раждането на Никол имаше опасност за живота ми


Николета Лозанова: След раждането на Никол имаше опасност за живота ми
Снимка: Facebook

Николета Лозанова разкри, че след раждането на Никол е имала здравословни проблеми, застрашаващи живота й.

"Раждането само по себе си беше леко, секцио по лекарска преценка, но ме изненада няколко дни по-рано от планираното и ми се наложи сама да си стигна до болницата и после да съобщя щастливата новина на близките ни. Имах здравословни проблеми няколко дни по-късно, които застрашаваха живота ми, но докторите овладяха състоянието ми и Слава Богу, и аз, и Никол бяхме добре", каза бившата жена на Валери Божинов пред сп. "36,6 за мен".

Николета, която преди време сподели, че е готова за второ дете, разказа, че най-трудните моменти от майчинството са онези, в които детето й е болно.

"Независимо дали говорим за настинка или нещо по-сериозно. Тогава сякаш светът свършва и майката е много по-сензитивна и фаталистично настроена. Душата ѝ е свита, а гледката на детето ѝ я смачква. Тогава дори аз, която съм много спокойна, не мога да се позная. Пътите, в които сме били в болница, са най-кошмарните ми спомени и съм убедена, че всяка майка ги изживява така", казва Лозанова.

В момента Николета живее в Кипър заедно с любимия си Ники Михайлов. 6-годишната Никол пък е щастлива, че е там, тъй като не посещава градина и може да бъде повече с майка си.

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама