Поли Генова е бременна


Поли Генова е бременна
Снимка: Facebook

Поли Генова ще става майка за първи път. Певицата очаква дете от приятеля си, който е чужденец.

Изпълнителката, която изстреля България до четвъртото място на "Евровизия" през 2016 г., официално е съобщила новината само на най-близките си роднини и приятели, съобщава "Монитор".

В публичното пространство обаче все още пази мълчание, като причината за това вероятно е, че изчаква да започне поне вторият триместър. Фенове на изпълнителката на "If Love Was A Crime" заподозряха бременността й, тъй като за последните си кадри, публикувани в социалните мрежи, тя подбира по-широки тоалети. Въпреки това коремчето й все още не е толкова видимо, като вероятно първият й наследник ще проплаче през април или май догодина.

Бременността е и причината Генова да се оттегли от менторския си стол в "Гласът на България". Чаровната певица бе жури в продължение на два сезона на риалити формата. Въпреки това от този сезон на мястото й ще се подвизава Михаела Филева.

За таткото на бебето не се знае много, което не е изненадващо, предвид че Поли от край време крие подробностите около личния си живот в пълна тайна. За мъжа до нея е известно единствено, че е чужденец, като според слуховете е родом от Филипините. За това подсказа и самата певица, когато наскоро честити рождения му ден. Тогава тя написа Mahal kita, което преведено от филипински означава "Обичам те".

Двамата са заедно вече повече от година, като неотдавна се заговори дори, че са на път и да се разходят до олтара. Въпреки това Генова обясни, че не пази кой знае какъв сантимент към сватбите, като заяви в свое интервю, че церемонията е "просто парти с бяла рокля".

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама