Разкриха нова секс тайна на Роналдо


Разкриха нова секс тайна на Роналдо
Снимка: Getty Images/Gulliver

Кристиано Роналдо няма нищо против да гледа как партньорката му прави секс с друг, непознат мъж, докато самият той разменя ласки с половинката на човека, който прави любов с неговата приятелка.

Новината разкри популярният в Италия порноактьор Роко Сифреди. Тайната се изплъзна от устата му, когато в скорошно интервю опита да защити футболната звезда от обвиненията в изнасилване.

"Случи се преди той да стане толкова известен. Засякохме се в суинг клуба Jessica Rizzo в Рим. Когато някой като него присъства на такова парти, това означава, че обича живота и иска да се забавлява. Тази вечер той се забавляваше", заяви Сифреди пред Rédio 24 da Itália.

За тези, които не знаят, "суинг клубът" представлява място, на което дадена двойка отива, за да намери друга двойка, с която си пасва, а след това си разменят партньорите за една вечер. Има и хиляди случаи, в които тази "размяна" става честа практика между двойките. "Суингърите" използват тази практика за внасяне на по-голяма искра в сексуалния си живот.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама