Разследват Бар Рафаели за укриване на данъци


Разследват Бар Рафаели за укриване на данъци
Снимка: Getty Images/Guliver

Най-известният израелски модел Бар Рафаели е заподозряна в укриване на данъци и ще бъде изслушана преди евентуалното обвинение, съобщиха властите в четвъртък.

Родителите на 33-годишната красавица също са заподозрени в пране на пари, се казва в изявление на министерството на правосъдието.

Тя е заподозряна, че не е декларирала доходи, получени в чужбина между 2009 и 2012 г., на стойност около 23 милиона шекела (5,4 милиона евро).

Нейните родители Ципи и Рафи Рафаели са заподозрени в пране на пари и също са призовани за изслушване.

"Прокуратурата е уведомила Бар Рафаели, Ципи Рафаели и Рафи Рафаели, че възнамерява да ги обвини за данъчни измами", се казва в изявлението.

Израелските власти подозират, че тя и майка ѝ са лъгали, че са пребивавали в чужбина, за да плащат по-малко данъци.

Моделът също така е подозирана, че е живяла в луксозни апартаменти, регистрирани на името на майка ѝ и на брат ѝ, а също така че не е декларирала колите, които са ѝ били предоставяни.

Бар Рафаели не за първи път се сблъсква с властите по такива въпроси – през 2015 г. тя беше задържана и разпитана.

В миналото тя предизвика противоречиви реакции, след като за да избегне задължителната двегодишна военна служба, се омъжи за приятел на баща си, само за да се разведе с него малко по-късно, но без да влезе под пагон. Сега тя е омъжена за израелския бизнесмен Ади Езра.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама