Шерцигнер разкри как се лекува


Шерцигнер разкри как се лекува
Снимка: Getty Images/Guliver

Певицата и модел Никол Шерцингер призна, че цял живот е била работохоличка, което я кара да се чувства не съвсем добре напоследък.

В момента тя опитва да съвместява работата си като жури в английския "X Factor" с куп други ангажименти. По тази причина красавицата пътува постоянно, почти не спи и наскоро боледувала.

"Вярвам, че умереността е ключова. Когато се разболеем, тялото ни казва да забавим малко темпото. Моето лекарство срещу боледуването е сън и много течности удар. Много джинджифил, лимон и риганово масло", разкрива тя.

39-годишната приятелка на българския тенисист Григор Димитров каза още, че вярва в използването на хранителни добавки за целите на здравето.

Тя сподели пред ОК!: "Витамините са жизненоважни и аз вярвам в тях. Красотата идва отвътре. Това важи за вашата кожа, коса и нокти. Също така приемам колагенови напитки, те са моите любими. Жените остаряват и се променят. Вече не сме толкова силни и лъчезарни, но косата, кожата и ноктите определено са по-силни при приемането на витамини".

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама