Супер изненада за рождения ден на Галена (СНИМКИ)


Супер изненада за рождения ден на Галена (СНИМКИ)
Снимка: Facebook

Галена навърши вчера 35 години и получи парти изненада от семейството си.

Заради пандемията от коронавирус поп фолк певицата сподели, че дори не е очаквала да отразнува рождения си ден, както преди.

"Свикнала съм да се чувствам по друг начин по това време на годината. Моят празник винаги е бил част от едни по-специални поводи през май. Няма да скрия, че това ми липсва, липсвате ми и вие! Ще използвам правото си на желание днес и ще си пожелая да сме здрави, да сме търпеливи и скоро да бъдем отново заедно! Благодаря ви за поздравите и пожеланията, за цялата обич, която усещам в съобщенията ви, за най-прекрасния подарък — вашата любов! Щастлива съм! Заради вас!", написа изпълнителката в Instagram и качи снимка, на която държи торта.

View this post on Instagram

Свикнала съм да се чувствам по друг начин по това време на годината. Моят празник винаги е бил част от едни по-специални поводи през май. Няма да скрия, че това ми липсва, липсвате ми и вие! Ще използвам правото си на желание днес и ще си пожелая да сме здрави, да сме търпеливи и скоро да бъдем отново заедно! Благодаря ви за поздравите и пожеланията, за цялата обич, която усещам в съобщенията ви, за най-прекрасния подарък — вашата любов! Щастлива съм! Заради вас!

A post shared by Galena (@galena1) on

Малко по-късно щастливата рожденичка публикува снимки от специалното си парти, на които позира със съпруга си Галин. Както се вижда, тя е имала прекрасна торта, украсена с буквата ѝ от кристали, и балони "Happy Birthday Galena".

"Не бях подготвена за тази изненада, но ме зарадва. Обичам ви!", написа развълнуваната Галена в социалната мрежа.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама