Тита: Баща ми е невинен


Тита: Баща ми е невинен
Снимка: Facebook

Певицата Тита защити баща си, който в момента се намира в ареста. Той е обвинен в извършване на далавери с отпускане на пенсии. Изпълнителката, която в момента се подвизава в "Като две капки вода", смята, че той е невинен и трябва да бъде пуснат на свобода.

Ето какво написа Тита във Facebook:

"По повод на всичко, което се изписа по мой адрес и по адреса на моето семейство през последните няколко дни, мисля, че е време и аз да изразя своята позиция.

Първо, не мисля, че е редно медиите да замесват моето име с това на баща ми с цел сензация!

Второ, аз и всички негови близки сме озадачени как човек, който е подавал сигнали към прокуратурата за извършена престъпна дейност от трети лица, е задържан именно за това? Искрено се надявам, че прокуратурата ще вложи същото усърдие в разследването на хората и обстоятелствата, посочени в сигналите от баща ми, за да се разбере обективната истина.

От моя страна и от страната на всички хора в града, които го познават и знаят, що за човек е, той има цялата подкрепа и уважение. Образован човек, изградил чисто и достойно име през годините, човек с позиция, характер, воля за живот и справедливост. И най-вече прекрасен баща! Силно се надявам истината за един невинен човек да се разбере в най-скоро време и тогава медиите отново така "шумно" да я отразят", написа певицата в социалната мрежа.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама