Паскал Дойчев: Да спортувате с детето си - мисия възможна


Паскал Дойчев: Да спортувате с детето си - мисия възможна
Снимка: Pulse Kids

Всяко дете в България - още от 2-годишна възраст, вече има забавен и иновативен начин да започне да възприема спорта като начин на живот.

Проектът Pulse Kids стартира преди по-малко от година на изключително комуникативна локация в София - в непосредствена близост до бул. "Цариградско шосе" в "Младост 1" - срещу The Mall, в сграда Grafix. Само за няколко месеца вече над 400 деца са с абонамент, и броят не спира да нараства. Интересът води и до отваряне на втора локация - в Sofia Ring Mall.

Край на неудобството за родителите - те и децата им да спортуват! Сега възрастните ще имат възможността да се възползват от първокласни, здравословни и разнообразни занимания заедно със своите деца и всичко това на едно място - без да се налагат обиколки, съобразяване с времето и изнервящо чакане в трафика. Иновативното решение се казва Pulse Kids Energy/Ring Mall/ - новото любимо място не само на децата, но и на цялото семейство.

 "Аз като родител съм запознат с неудобството за всеки родител - да се съобразява с конкретен час, в който детето му да спортува на конкретно място. А ако заради различни житейски ситуации се наложи детето да пропусне тренировки, независимо дали става въпрос за баскетбол, волейбол или друг спорт,  не може  просто да го заведеш  след месец или два. Създаването на Pulse Kids е решение за повечето деца, които не спортуват. А неспортуващите деца раждат най-големия проблем - за тяхното лично здраве, което е приоритет за всеки родител и за здравето и бъдещето на цялото ни общество. Не всички можем да ги водим на гимнастика, карате или някой от отборните спортове. Решението, което даваме е свързано с удобството и с грижата за здравето на децата ни. Те не се съобразяват с часа и изграждат изключителна двигателна култура. Детският фитнес заедно с гимнастиката са единствените, при които децата могат да започнат да спортуват от 2-годишни. Реално ги учим на координация, развиваме уменията им като гъвкавост, ловкост, сила, бързина - на всичко, свързано с динамиката при едно дете. След това те могат да преминат към всеки спорт", разказа основателят на Pulse Паскал Дойчев.

"Даваме решение и за децата на възраст от 9 до 15 години- така нареченият Pulse Kids Revolution. Това е спортна програма, създадена от професионални треньори с дългогодишен опит, специално разработена за деца. Основана е на кондиционни тренировки с висока интензивност, подбрани изцяло за възрастовата група. Представете си специални Cross Training тренировки, в които децата могат да влязат по всяко време и да извлекат ползи за своето развитие. Има и деца, които тренират друг вид спорт, а идват и правят втора тренировка, която им позволява да бъдат още по-добри. Тоест, имаме два напълно отделни кръга - един за най-малките, започващи още от 2-годишни и втори, чрез който даваме решение дори и като допълнителен спорт. Защото без фитнес подготовката не се получава, а който я има - има предимство и успява", допълва Паскал Дойчев.

Pulse Kids е иновативен фитнес център, подпомагащ развитието на децата. Програмата се основава на принципа на НЕконкурентност. Всички спортуват и се забавляват в приятелска атмосфера, без състезателен елемент. Използват се фитнес уреди, създадени и адаптирани за деца от най-ранна възраст. Децата са разделени на общо 7 групи, като всички групови и индивидуални занимания са създадени спрямо нуждите на съответната възраст. Разнообразните физически активности са съчетани с иновативни цифрови системи за игри, които са интегрирани в клуба.

"За първи път в България даваме възможност на родител и дете да могат да тренират пълноценно по едно и също време на едно и също място, но със специални програми. Pulse Energy Club и Pulse Kids Energy са на един етаж, с топла връзка помежду им. Това е модел, който в момента е хит в Лондон. Ние го доразвихме, добавяйки и специалната програма за децата от 9 до 15 г., и стана страхотен продукт. Хората искат да им е удобно и интересът е много голям", разкрива Паскал Дойчев.

Но и това не е всичко - наред с проекта, базиран на уникална спортно-образователна програма, в истински хит се превръща и възможността за организиране на детски рождени дни. С тематични партита, интерактивни игри и занимания, подходящи за малки и големи, Pulse Kids създава незабравими спомени в специалните дни за децата и цялото семейство.

"Вярвам, че новата точка в южната част на София - в Sofia Ring Mall, също ще е много успешна. Друг такъв продукт не съществува. Предоставяме уникална възможност за семействата . Понеже има засилен интерес, правим и трета локация на Pulse Kids в центъра на София, който ще бъде пуснат до края на годината", разкрива още Паскал Дойчев.

"Най-важното в идеята е, че за семейството вече няма оправдание да не спортува. Със създадените условия покриваме всички техни неудобства. Всички знаем, че логистиката е най-големият проблем. Като специалисти и изградена база не просто сме стигнали, а сме надминали най-добрите в чужбина", акцентира собственикът на най-голямата лайфстайл верига у нас Pulse.

Проектът Pulse Kids не просто създава уникална възможност за спорт и развлечение на деца и родители, не е просто бизнес модел, а в създаването му е закодирана и ползата за обществото, за българските деца, за бъдещето на страната ни.  

"Процентът спортуващи деца в България е много малък. Да повишаваме този процент е и наша отговорност, видяхме и бизнес потенциал в продукта. А какво по-хубаво - днес помагаме на децата, забавлявайки се да спортуват, а в бъдеще да станат клиенти на фитнеси Pulse, където ще се чувстват също като у дома", казва още Паскал Дойчев.

"Моделът, на база на който е изграден Pulse Kids е ново явление за България, а ние отъпкваме пътеката. Но който отиде, му харесва и се връща. А това ни вдъхновява да продължаваме да го развиваме в името на българските деца, на комфорта на техните родители и на здравословното бъдеще на цялото семейство", завърши Паскал Дойчев.

За да се убеди всеки родител, че Pulse Kids ще се превърне в любимо място за неговото дете, а и за цялото семейство, може да заяви безплатна пробна тренировка на pulsekids.bg!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички