5 знаменитости разкриват своите тайни за отслабване (СНИМКИ)


5 знаменитости разкриват своите тайни за отслабване (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Не е нужно да сте фанатик на тема тренировки, за да влезете във форма. Най-важното е да започнете и да се придържате към определен здравословен начин на живот. Днес ще ви запознаем с режимите на 5 звезди, които успяха да преборят себе си и да свалят килограми въпреки забързания си начин на живот.

1. Адел

Адел води доста активен начин на живот - тя вдига тежести сутрин, прави походи или бокс следобед и кардио през нощта. Освен това тя е фен на пилатес. Певицата също така признава, че ограничаването на приема на захар е основната причина да отслабне много: „Пиех по 10 чаши на ден с 2 лъжички захар във всяка, така че това бяха над 20 грама чиста захар на ден!“

2. Ребел Уилсън

Въпреки че Ребел се е борила с емоционалното хранене и синдрома на поликистозните яйчници, тя успя да се сбогува с над 50 килограма. Актрисата е следвала метода на Майер. При този режим няма броене на калории, но трябва да дъвчете храната си правилно и да ядете бавно. Най-голямото хранене е закуската, а най-малкото е вечерята. Тя също обича да се разхожда и да медитира, за да се бори с емоционалното хранене.

Вижте още: Вижте какви красавици са порасналите дъщери на Никол Кидман (СНИМКИ)

3. Мелиса Маккарти

Мелиса казва, че промяната на начина ѝ на живот е била достатъчна, за да отслабне. „Просто започваш да водиш супер скучен живот. Намаляваш го истински, не правиш нищо забавно и си лягаш в 7:30 – това е номерът.“ Маккарти се чувства комфортно в кожата си и не се вманиачава по диетите или цифрата на кантара. Тя знае, че колебанията в теглото са нормални и няма за какво да се тревожи.

4. Крис Прат

За Крис Прат е било истинско предизвикателство да отслабне заради готвенето на бившата му съпруга. Тогава той решил да поеме контрол върху избора си и започнал да тренира - комбинация от бягане, плуване, бокс и кикбокс. Прат поемал по 4000 калории на ден и пиел толкова много вода, че трябвало да прекарва голяма част от деня си в тоалетната. Той загубил 30 килограма само за 6 месеца, благодарение на диета с ниско съдържание на въглехидрати в палео стил, протеини и много тренировки.

5. Дрю Баримор

Дрю винаги започва деня си с чаша вода с лимон. За закуска залага на филийка с авокадо, а когато яде с приятелите или семейството си, тя избира яйца или плодове. Понякога Дрю си позволява палачинки. Освен това винаги тренира сутрин, иначе я домързява.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама