Вижте какви красавици са порасналите дъщери на Никол Кидман (СНИМКИ)


Вижте какви красавици са порасналите дъщери на Никол Кидман (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Никол Кидман и Кийт Ърбан рядко се появяват в “пълен състав” с дъщерите си тийнейджърки. Семейството обаче направи изключение за 49-ите награди за цялостни постижения на Американския филмов институт.

На червения килим видяхме 15-годишната Съндей и 13-годишната Фейт, които празнуваха постижението на майка си. Актрисата грееше заедно със семейството си, облечена в рокля на Balenciaga със златни мотиви, докато по-голямата ѝ дъщеря бе заложила на бяла рокля с цветя, а по-малката на коралова рокля без презрамки.

Вижте още: Селин Дион: Не съм победила болестта, надявам се на чудо в медицината (СНИМКА)

Към четиричленното семейство се присъединиха и сестрата на Кидман, Антония, и племенницата на актрисата - Сибела Хоули.

Повече за наградата

На церемонията в "Долби тиътър", Лос Анджелис, Морган Фрийман обяви, че Кидман "прави филмите по-добри". Актрисата Мерил Стрийп връчи статуетката на Никол Кидман. Самата Стрийп получи отличието през 2004 г.

Съпругът на Никол Кидман, кънтри певецът Кийт Ърбан, каза, че тя му е показала "как изглежда любовта в действие". Проблемите на Ърбан с пристрастяването към алкохол и наркотици се появиха почти веднага след сватбата на двойката през 2006 г.

Никол Кидман сподели на церемонията, че връчването на наградата е станало повод да разреши за първи път на двете си дъщери да се присъединят към родителите си на червения килим.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама