Ето как изглежда луксозният спа център, където Никол Кидман и Сара Фъргюсън почиват (СНИМКИ)


Ето как изглежда луксозният спа център, където Никол Кидман и Сара Фъргюсън почиват (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Знаменитости летят чак до Австрия, за да се съсредоточат върху здравето и благосъстоянието си. Звезди като Никол Кидман, Ребел Уилсън, Сара Фъргюсън, Луан де Лесепс и много други се обръщат към клиниката VivaMayr в Европа за „детоксикация“, засилване на метаболизма и други, докато се опитват да поддържат здравето си и да се борят със стареенето.

Независимо дали пациентите остават в стандартна стая или в по-луксозна вила, всички получават „индивидуално персонализирани и медицински предписани диетични ястия според съвременната медицина Mayr“, пише в уебсайта.

Какво предлага центърът и какви са цените?

Ежедневна програма от дейности, заедно с достъп до частен достъп до езерото, е на разположение на всички гости по време на престоя им. Настанените могат да посетят и „уелнес зоната“, която включва градинска сауна, парни бани, фитнес зала и др.

Вижте още: Бионсе лъсна гола на обложката на новия си албум (СНИМКА)

Стандартна стая с единично настаняване започва от $350 на вечер, докато комфортна стая с изглед към езерото започва от $470. Резервация с двойно настаняване леко намалява цената, насърчавайки гостите да идват като група.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама