Любовни хроники: Никол Кидман и Кийт Ърбан


Любовни хроники: Никол Кидман и Кийт Ърбан
Снимка: Getty Images/Guliver

Бракът изисква упорита работа, но когато намерите точния човек, това преживяване може да е най-доброто нещо, което някога ви се е случвало. Никол Кидман срещна съпруга си на по-късен етап, но 15 години от началото на брака им те все още са страхотен екип. Тяхната любовна история ни показва, че с истинска любов и отдаденост бракът може да продължи цял живот.

Никол Кидман срещнала Кийт Ърбан през 2005 и двамата се влюбили от пръв поглед, но си замълчали. Всъщност на Ърбан му отнело цели 4 месеца, за да се обади на Кидман. През 2006 певецът я изненадал с цветя в 5 часа сутринта на рождения ѝ ден пред апартамента ѝ в Ню Йорк. Този жест убедил Никол, че това е мъжът за нея.

ЛЮБОВНИ ХРОНИКИ: НИКОЛА И БОЙКА ВАПЦАРОВИ

Няколко месеца след сключване на брака им, Ърбан трябвало да отиде на рехабилитация и Кидман го подкрепяла през целия му път на трезвост. Години по-късно, когато актрисата загубила баща си, Ърбан я „пренесъл през този труден момент” по нейни думи. Това доказва, че здравите двойки всъщност могат да станат по-силни през трудни времена.

Те се радват на „прост, тих и подхранващ“ живот в Нашвил и когато не работят, прекарват времето си заедно. Всъщност, те имат просто правило, което много им помага - не позволяват никаква работа в дома си, а всички устройства са забранени в спалнята.

Кидман казва, че доста рано в отношенията им е разбрала, че Урбан е любовта на живота ѝ. Тя е дълбоко романтична личност и просто е вярвала, че той е единственият. За щастие музикантът е чувствал същото. Той казва, че Кидман е „тази, която търсих през целия си живот“.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от В света на


Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама