Гаф със снимка на Никол Кидман


Гаф със снимка на Никол Кидман
Снимка: Getty Images

Никол Кидман си навлече негативни коментари в социалните мрежи, след като се появи нейна снимка, на която изглежда изключително слаба, a коремът ѝ е видимо обработен. Лицето ѝ също е перфектно. Според потребителите кадърът на 56-годишната актриса за сп. Vanity Fair е прекалено коригиран. 

Носителката на "Оскар" е облечена в костюм в стил "ученичка" на Miu Miu, който включва горнище, много къса мини пола и чорапи до коленете. На кадъра се вижда как Кидман позира до жълти порти, заобиколена от малка градина с цветя. Знакът на Холивуд е монтиран на заден план, сякаш тя отваря портите на La La Land.

Междувременно в интервюто звездата разказа за номинираното си за "Оскар" изпълнение на ролята на Люсил Бол в "Being the Ricardos" и разсъждава за своята продължаваща почти четири десетилетия кариера в Холивуд.

Двукратната носителка на "Еми" описва себе си като "малко странна" и твърди, че все още прилага същия подход към актьорската игра.

"Все още подхождам към актьорската игра така, сякаш току-що съм излязла от училището по актьорско майсторство. Наистина е странно, не е като да съм избрала да правя това. Просто е такова, каквото е. И когато това усещане и вълнение се изпари, тогава ще знам, че трябва да спра да се занимавам с актьорство".

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама