Никол Кидман: "Мулен Руж" промени живота ми


Никол Кидман: "Мулен Руж" промени живота ми
Снимка: Getty Images/Guliver

Никол Кидман сподели, че нещото, което е променило живота ѝ, е обаждането от режисьора Баз Лурман, за да ѝ предложи емблематичната роля във филма "Мулен Руж".

За "Уолстрийт Джърнал" актрисата каза: "Спомням си, че Баз Лурман ми се обади с думите: "Искам да си водещият персонаж в моя филм "Мулен Руж" – танцорката Сатен". Това телефонно обаждане промени цялата ми съдба".

 

52-годишната актриса от "Големите малки лъжи" призна също, че някои от нейните роли имат наистина силно емоционално въздействие върху нея и тя е "платила цената", за да ги изиграе както със здравето си, така и със своя дух.

Тя каза: "Някои неща проникват психологически дълбоко. Просто няма измъкване, а ми се иска да е имало. Не съм се научила да го избягвам. Това наистина се отразява на здравето ми, отнема част от духа ми... За щастие имам невероятно разбиращ съпруг и деца – малките ми, които понякога ме питат: "Защо изглеждаш така, мамо?" Но способността им да разбират актьорството вече е много дълбока."

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама