8 от най-объркващите съобщения от мъж и какво всъщност означават


8 от най-объркващите съобщения от мъж и какво всъщност означават
Снимка: iStock

Мъжете не са известни със способността си да общуват добре. Поставете два екрана и поне два метра помежду си и това, което преди беше трудно за декодиране, сега е практически невъзможно. Вече няма нужда да се безпокоите какво всъщност означават неговите текстови съобщения и дали издават, че той ви харесва. Предлагаме ви 8 от най-объркващи съобщения от мъж и тяхното съобщение.

1. "Хей"

Той се интересува от вас и иска двамата да говорите. Но той не можа да измисли по-добър преход от вашето неразговаряне от "Хей". Не е много креативен. Но ако се интересувате, трябва да продължите и да отговорите.

2. "Уау"

Той може или не може да смята това, което сте казали за хумористично, но не е готов разговорът да приключи. Той използва "Уау" като заместител на липсата на отговор. Надява се, че ще разберете какво да кажете по-нататък, за да не се налага той да го прави.

Вижте още: 20 малки неща, които трябва да приемете, за да успее връзката ви

3. "Може ли да дойда"

Определено иска да прави секс и желае тази вечер да не бъде сам. Вие сте целта. Ако и вие сте съгласни, дайте му зелена светлина. Ако не, не си правете труда да отговаряте.

4. ";)"

Той се опитва да бъде сладък. Не просто предполагайте, че той се опитва да ви съблазни. Иска да го смятате за остроумен и чаровен, така че ако решите да отидете на среща с някого, да мислите за него. Ако това се случи, той вероятно ще се опита да прави секс с вас.

5. "Добре"

Той всъщност има предвид точно добре. Приел е всичко, което сте казали. Само жените отдават допълнително значение на тази дума.

6. "Липсваш ми"

Липсвате му. Но не желае да има толкова голяма тежест, колкото обикновено ще му придадете. Не, той не ридае, гледайки профилните ви снимки. Вероятно би искал да пиете кафе по някое време.

Вижте още: 6 знака, че можете да имате пълно доверие на някого

7.  "Добро утро :)"

Той определено си пада по вас. Достатъчно трудно е за него да се сети да си измие зъбите и да закуси, преди да излезе, камо ли да изпрати съобщение на някого. Вие сте специална, затова той се е постарал. Трябва да се чувствате добре (особено ако има усмивка).

8. Готино

Отговаря, защото разбира, че трябва. Той всъщност не се интересува толкова от това, което се казва. Можете да опитате да пренасочите разговора или да изберете да го прекратите. Може би ще получите "хей" след няколко часа.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама