Какво да направите, ако ви е омръзнало от провалени връзки


Какво да направите, ако ви е омръзнало от провалени връзки
Снимка: iStock

Ако ви е омръзнало постоянно да попадате на грешните мъже и романтичните ви връзки да се провалят, тази статия е точно за вас. Това са 3 неща, които е хубаво да направите, за да промените тази негативна тенденция.

1. Помислете как се чувствате за себе си

Търсите ли някой, който да ви допълни? Да ви даде цялата любов, от която се нуждаете? В крайна сметка всички ние търсим любов - всички знаем това. Ако не обичате себе си, вие го търсите някъде другаде - във връзка, физическа интимност или друг външен източник. Това е безкраен цикъл, който никога няма да свърши. Безусловната любов към себе си е многопластова работа, която изисква практика и търпение, но повярвайте ни - струва си всяко усилие.

Вижте още: 6 истински причини да сте вечно необвързани

2. Опитайте се да се учите от минали връзки, вместо да се впускате в нова

Задайте си следните въпроси: Какво толерирах, което не беше наред? Поставях ли здравословни граници? Какви са моите комуникационни умения във връзката? Мога ли да се гордея на 100 процента с човека, който бях в тази връзка? Къде точно бих могла да се подобря?

Ако не работите върху себе си, не растете и не се учите от миналото си, ще бъдете същият човек в нова връзка. И ако не харесвате това, което сте, зависи от вас да го промените. Това никога не е отговорност на някой друг.

3. Осъзнайте енергията, която излъчвате в света

Ако вътрешно се чувствате огорчени и ядосани, как можете да очаквате да привлечете вашия г-н Правилен? Ако се чувствате отчаяни и нуждаещи се, как можете да очаквате някой да влезе и да свърши работа, която по същество е ваша?

Представете си думи, носещи се около вас, които описват коя сте и как се чувствате. Какво биха казали? Ако не ви харесва, работете, за да го промените. Разбира се, трябва да усетите каквото и да чувствате, но решете в коя посока искате да се насочите. Напред, назад или в застой?

Съсредоточете се върху най-доброто си аз, върху живота, който искате, и върху това как желаете да се покажете в света. И когато паднете, изправете се.

Вижте още: Защо мъжете, които искате, НЕ ви желаят

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама