Защо мъжете, които искате, НЕ ви желаят


Защо мъжете, които искате, НЕ ви желаят
Снимка: iStock

Забелязвали ли сте някога, че мъжете, които наистина искате, изглежда не ви искат на същото ниво... и въпреки това лесно и без усилие привличате такива, които всъщност не желаете? Това е объркващо и разочароващо. Ясно е, че имате качества, защото има някои мъже, които искат да се срещат с вас... просто не изглежда да са тези, които наистина харесвате. Защо?

Каква е причината

Това наистина се свежда до вашето настроение. Какво означава това? Вашето настроение по същество е вашата енергия и тя се създава въз основа на мислите, които имате, и цялостния ви начин на мислене. И повечето хора могат интуитивно да усетят настроението на някого. Знаете, когато сте в присъствието на тревожен, несигурен човек. Знаете също, когато сте в присъствието на уверен, щастлив човек.

Може да казвате всички правилни неща, но ако се чувствате негативно вътрешно, то все пак ще се прояви. Нашето настроение привлича или отблъсква хората. Ето защо жените често се сблъскват с феномена лесно да привличат мъже, които не им харесват много... и да отблъскват такива, които наистина харесват.

Сега понякога това е, защото не е било писано. Но ако забележите, че това се случва само с мъже, които наистина харесвате и с които наистина искате да сте сериозни, тогава вероятно е нещо друго.

Защо това се случва? Е, накратко, с тези, които не искате, е лесно да бъдете щастливи, позитивни и себе си, защото залогът е малък. Не позволявате на тревогите, страховете или несигурността да влязат в картината, тъй като нямате големи очаквания. Вместо това просто се наслаждавате на взаимодействието си с този друг човек и ако се получи, чудесно. Ако не стане, тогава това също е добре - така или иначе не сте се интересували толкова много.

С мъжете, които искате, залогът е по-голям. Вие наистина желаете нещата да се случат и това активира страховете ви... по-специално страха ви, че няма да проработи. Това ви кара да мислите негативно - за всички мъже, които сте харесвали в миналото и как не се е получило с тях, спирате се върху отрицателните си черти и се притеснявате, че те ще ви попречат да получите любовта, за която копнеете, тревожите се обсесивно, че ще направите нещо, което да накара този човек да загуби интерес.

Това безпокойство ви кара да се чувствате разстроени и това може да приеме няколко форми: чувство на гняв, нервност, самосъзнаване, параноя, горчивина, ревност, недостойност, глупост и т.н. Всичко това идва от стрес във връзката.

Когато сте в това състояние на ума, е невъзможно да създадете истинска връзка, защото вие не сте там. Вие не присъствате във вашите взаимодействия с него, вие взаимодействате с тревожните мисли в собствения си ум, а не с човека пред вас.

Какво да направите

Започнете, като забелязвате мислите си през целия ден. След това погледнете мисълта. Да речем, че си мислите: "Този човек не ми върна съобщение… сигурно губи интерес. Защо това винаги се случва на мен?" Спрете се. Забележете мисълта. След това се запитайте: тази мисъл служи ли ми добре? Това отвежда ли ме там, където искам да отида? Ако поражда чувства на страх, несигурност, безпокойство, негативност и т.н., тогава отговорът е не. Не ви служи добре. Признайте това и след това насочете ума си към нещо по-положително и продуктивно.

Правете това през целия ден. В началото може да ви се стори странно, но ще свикнете с него и след това ще стане като втора природа. И ще забележите, че става по-естествено и се чувствате по-леки и по-спокойни.

Когато започнете да се тревожите, че нещата ще се разпаднат, преместете фокуса си и попитайте: "Ами ако всичко се оправи?"

Понякога е толкова просто. Когато отнемете силата на тези негативни, обезумели мисли, това ви поставя в по-леко, по-позитивно пространство и това ще ви направи магнетични. Това по същество е същината на проявлението. Това е да стигнеш до това място на вътрешен мир и спокойствие и да знаеш, че нещата ще се оправят... и когато си в това пространство, те обикновено го правят.

Вижте още: 6 лесни начина да накарате един мъж да бъде открит с вас

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама