Големият Таро хороскоп за май 2024 за всяка зодия


Големият Таро хороскоп за май 2024 за всяка зодия
Снимка: iStock

В началото на май ви предлагаме да видите каква Таро карта ви се е паднала за този месец и какво ви очаква според зодията.

Овен

Страница с пентакли

Най-накрая осъзнавате, че е по-важно да бъдете честни с хората около вас, отколкото да ги впечатлите. Не е нужно да избирате кой е по-силен всеки път, когато се свържете с някого. Вместо това, нека този месец ви напомня, че вие и хората, на които се радвате, имате силни и слаби страни. Никой не е идеален, но никой не трябва да играе ролята на жертва.

Вие сте господар на собствената си реалност и колкото повече можете да се научите да живеете в "сивото пространство", толкова по-малко време трябва да прекарвате, тревожейки се къде стоите в класацията. Вие се отваряте към концепцията за единство този месец, когато започвате да проливате състрадание към себе си и към всичките си по-млади версии. Това ви помага да бъдете по-търпеливи и разбиращи и с другите. Така че не се страхувайте от моментите, в които животът ви кара да слезете от мястото на учителя и отново да седнете на мястото на ученик. Вместо това бъдете развълнувани и любопитни.

Телец

Две чаши

Телци, месец май ви предлага повече от празнуване на рожден ден. Вместо това ви се дава шанс да намерите истинското си призвание и да сбъднете живота, който винаги сте желали. Бъдете предпазливи обаче. Ако сте били негативни към други хора, негативността ще ви се върне. Вместо това да бъде обикновен месец за получаване на благословии, той ще бъде много повече за получаване точно на това, което заслужавате! Кармата не е нещо лошо, тя е огледало. Ако не сте доволни от това как протича този месец, опитайте се да си извлечете поука от случващото се около вас.

Един от най-големите ни учители за този урок е планетата Сатурн, която в момента се намира в Риби до 2026 г. Ако започнете да губите от поглед защо учите, тренирате и се посвещавате на по-добро бъдеще, обърнете се към Сатурн за отговорите. Или още по-добре, носете го около врата си като висулка, за да ви напомня, че натискът в крайна сметка превръща въглища в диамант.

Вижте още: 3 зодии, които ще имат нечуван късмет през май 2024

Близнаци

Четворка мечове

Вие се подготвяте за една натоварена година напред и изглежда, че вселената ви моли да поемете дълбоко дъх и да се възстановите, преди цялата тази нова енергия да нахлуе. Четворката мечове пристига като предупредителен знак: "Починете си или ние ще ви накараме да си починете". Затова се опитайте да сведете социалните си планове до минимум, отложете всички планове за пътуване, които не са необходими, и се освободете от натиска на продуктивността веднъж завинаги.

Ако най-накрая можете да се отделите от анализите на данни, целите и списъците със задачи, ще започнете да осъзнавате, че сте били достойни за радост, любов и лекота през цялото време! Отделянето от продуктивността не означава, че никога няма да достигнете пълния си потенциал. Вместо това, това означава, че ще разберете по-добре баланса между професионалния и личния живот и ще видите, че по своята същност сте достойни, без да е необходимо да се стараете толкова много.

Рак

Умереност

Тръгнали сте по пътя на научаването на уроци повече от няколко пъти. Вместо да се върнете отново по този път, този месец ще ви предложи изкушение, надхвърлящо и най-смелите ви мечти. Вашата работа ще бъде да видите маскирания дявол.

Позволете си да си поемете дъх, преди да вземете решение, но в крайна сметка вие знаете своята стойност и пътя, който можете да следвате. Не е нужно да казвате "да" на всичко (или на всички). Вместо това използвайте тази своя свръхчовешка интуиция, за да се извините, когато вибрациите са изключени. Няма нужда от извинения, когато отговаряте само на себе си.

Лъв

Магьосникът

Този месец ще ви помогне да бъдете пионер в собствения си живот, вместо да се поддавате на тенденциите, естетиката и стадния манталитет. Имате право да слушате себе си и да се доверявате на себе си, Лъвове. Колкото повече можете да разчитате на себе си и на мнението си, преди да се обърнете към другите за техния принос, толкова по-бързо мечтаният ви живот ще започне да се разгръща. Ще видите колко далеч наистина се разпространяват вашите интуитивни дарби този месец. Това вътрешно знание ще ви следва през останалата част от живота ви, когато започнете да виждате колко е вълшебно, когато споделяте, създавате и изследвате. Вашето рождено право е да бъдете творец, а животът ви е първото и най-важно творение, което някога ще направите.

Вижте още: Тези 3 зодии ще срещнат голямата любов през май 2024

Дева

Рицар на мечовете

Животът се развива доста бързо за вас и виждате, че се движите в благоприятна посока! Може да има човек или възможност, които идват при вас, привидно изневиделица, и в крайна сметка изиграват важна роля в живота ви. Ако е така, вие живеете целенасочено и другите започват да забелязват. Може да ви е от полза да започнете да се виждате и в тази нова светлина.

Започнете да се разхождате с увереност, преди някой друг да каже нещо положително. Не чакайте другите да потвърдят вашата стойност, защото вие вече сте достойни! Колкото повече знаете това, толкова по-лесно ще получите най-добрите си възможности. Пробвайте нов чифт обувки или подстрижете косата си по начин, който не сте правили досега. Ще започнете да виждате колко малка промяна трябва да направите, за да спечелите вниманието на точните хора.

Везни

Две жезли

Този месец Везни е наложително да се откажете от миналото си веднъж завинаги. Няма смисъл да размишлявате върху неща или хора, които не са ви достъпни в настоящия момент. За да можете да се възползвате от мощното новолуние в Телец на 15-ти, ще трябва да започнете с празно платно.

Има шанс да осъзнаете колко по-добър може да бъде животът, когато живеете тук и сега. Вместо да гледате назад или дори да се задържате в хипотезите на бъдещето, опитайте се да отделите колкото се може повече време този месец, за да се изключите, да опитате нови неща, да пътувате някъде или да направите каквото е необходимо, за да останете присъстващи. Забележете как се чувствате, какво (или кой) ви заобикаля и каква е почвата под краката ви. Това е вълшебна възможност за вас да осъзнаете няколко неща: не е толкова зле там, където сте, вие сте много по-силни, отколкото си мислите, и любовта вече е тук с вас - не е нужно да я търсите.

Вижте още: Намислете си число от 1 до 20 и вижте късмета си за МАЙ 2024

Скорпион

Асо пентакли

Виждаме възможност, която пристига за вас този месец и изглежда, че идва по времето, когато съвпадът на Марс и северният възел в Овен пристига на 19-ти и осветява вашия шести дом на работа и ежедневни навици. Може да забележите, че ви се дава предложение да промените живота си. Ако не сте готови, добре е да кажете "не" или да останете в зоната си на комфорт.

Но ако изобщо желаете да излезете извън познатата си зона и да кажете "да" на когото или каквото и да е, което ви дава шанс да промените хода на живота си, сега е моментът, Скорпиони. Кажете "да" на нещото, което зове сърцето ви.

Стрелец

Рицар на чашите

Желанията ви се изпълняват този месец, тъй като започвате да изкоренявате старите модели и най-накрая поемате отговорност за пътя на живота си. С вас има повече от това, което изглежда на пръв поглед, и вие си позволявате да изследвате нетрадиционните аспекти на сърцето си и неговите желания.

Около времето на пълнолунието в Стрелец на 23-ти ще започнете да осъзнавате, че животът е ограничен. Вместо да позволявате това да ви плаши, вижте как започва да запалва огън под вас и ви насърчава да предприемете действие. Вече не се страхувате от неизвестното - безспорно сте призовани към него. Бъдете готови да поканите някого на пътешествието, особено някой, с когото имате необяснима връзка.

Козирог

Пет пентакли

Може да се чувствате така, сякаш никой не ви разбира този месец и въпреки че е вярно, че сте един от тях, също така е несправедливо да поставяте себе си и близките си в това, като казвате: "Никой не ме разбира и никой никога няма да го направи!” Това вярване издига стени, които държат другите хора по-далеч от вас и без основателна причина.

Вместо да държите сърцето си на една ръка разстояние от всички, защо не допуснете някой нов в живота си, който би могъл да ви изненада приятно с това колко е грижовен и съгласен с вас? Ако хората от миналото ви не пълнят чашата ви по начина, по който първоначално сте очаквали, може би е време да разширите социалния си кръг този месец и да намерите приятелство в хора, които са на същата вълна като вас в тази глава от вашия живот.

Водолей

Асо жезли

Изглежда, че месец май ще ви даде шанс да започнете нова глава в живота си и това е тази, която сте чакали. Забравяте да се интересувате какво мислят другите за вас и осъзнавате, че колкото по-автентични сте, толкова по-съгласувани ще бъдат връзките, които създавате. Почти ще се почувствате така, сякаш разяждащите гласове на мненията на другите се преливат в сладки мелодии от новите хора около вас.

Най-накрая ще бъдете заобиколени от типа любов и възхищение, които винаги сте давали толкова свободно на неподходящите хора. Но сега тази следваща глава е ваша. Това има потенциала да бъде изпълнен със спомени сезон, който никога няма да забравите.

Риби

Преценка

Най-суровият ви критик често сте вие самите и този месец изглежда, че започвате да чувате собствения си вътрешен глас с по-голяма яснота. Но когато тези мисли ви станат по-ясни, можете ли да започнете да разпознавате чий глас и мисли наистина принадлежат? Кога започнахте да говорите на себе си по този начин? И накрая, желаете ли да оставите този негативен навик завинаги?

Хората около вас ви насърчават да гледате към светлината и е наложително да приемете съветите им. Вие заслужавате добро, солидно и щастливо съществуване, Риби. Нека този месец бъде повратната точка в дългото пътуване до пълното и честно себеприемане.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама