Тези 3 зодии ще срещнат голямата любов през май 2024


Тези 3 зодии ще срещнат голямата любов през май 2024
Снимка: iStock

Няколко зодии ще се окажат на крилете на любовта в един от най-красивите пролетни месеци! Ето кои са късметлиите.

Риби

Вселената ще покаже на Рибите, че определено е сред галениците на съдбата! Представителите на зодията ще срещнат човек, който ще преобърне живота им, а звездите им вещаят дълъг и щастлив живот с него. Разбира се, както във всяка хубава приказка, и тук има някои условности – на  Рибите ще им се наложи да излязат "на светло" и да спрат да крият емоции и чувства.

Вижте още: Големият месечен хороскоп за май 2024

Близнаци

Тази "разнолика, нестройна душа", както се казва, отдавна мечтаят за споделеност и нежност. Типично за тях, в началото ще се правят, че не им е така важно и сериозно, но много скоро ще осъзнаят, че главите им са завъртяни и са повлечени в любовна вихрушка с някой, с когото ще се потопят в дълъг и траен съюз.

Козирог

Колкото и да са сериозни в ежедневието си, толкова им се иска и на Козирозите да усетят онази тръпка, за която другите говорят. В строгата им душа отдавна се е появило пламъчето, което нашепва любов и семеен уют.

Тази пролет и по-конректно през май те ще постигнат всичко, за което са мечтали толкова дълго. Но едно от събитията, които никога няма да забравят, е запознанството с тяхната сродна душа, която ще разпознаят веднага.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама