Хороскоп за тази седмица, 6 - 12 май 2024


Хороскоп за тази седмица, 6 - 12 май 2024
Снимка: iStock

Научете съветите на звездите за всяка зодия за тази седмица, 6 - 12 май 2024.

Овен

Умението да слушате и чувате ще бъде вашият път към успеха през тази седмица. Сега е по-добре да говорите по-малко и да наблюдавате повече. Някои представители на знака ще успеят да сменят вида дейност, което ще се отрази положително на кариерата им. В четвъртък не планирайте дълги пътувания и важни преговори. Обърнете внимание на роднините през почивните дни.

Телец

Телци, през тази седмица креативността, ефективността и интуицията ще ви позволят да промените житейската си ситуация към по-добро. Всичко ще работи във ваша полза. Работата ви ще бъде одобрена от началниците ви, по този начин ще подобрите отношенията си с тях, както и с колегите. В приятелския кръг обаче са възможни кавги и конфликти. В семейството също са възможни недоразумения. За да постигнете желаните резултати, ще трябва да работите малко повече от обикновено.

Вижте още: Седмичен любовен хороскоп за 6-10 май 2024

Близнаци

Всеки проблем през тази седмица трябва да се оценява възможно най-реално, дори и изобщо да не се вписва в рамките на вашите представи за възможното. Опитайте се да прецените адекватно силата си, оставете време за почивка. За да постигнете важни цели, ще ви трябват качества като концентрация и визия за цялата ситуация като цяло. Опитайте се да бъдете по-толерантни към семейството и близките. Ще бъдете доволни от постиженията на децата ви.

Рак

През тази седмица са възможни трудни ситуации. Може да бъдете победени от бурна страст и то едновременно към няколко различни човека. Възможна е и финансова зависимост от партньор. Бъдете готови да отговаряте за думите и ангажиментите си. Опитайте се да не се напрягате, най-вероятно всичко ще се получи от само себе си. Най-важното е да бъдете търпеливи. Опитайте се да разберете претенциите на близките, защото те ви желаят добро.

Лъв

Лъвове, през тази седмица ще можете да видите света с други очи. Ако е възможно, си осигурете пътуване на място, което не сте посещавали. Сега е важно да преживеете нови емоции и да се докоснете до нещо ново и непознато. Имайте повече доверие на партньорите си и не проявявайте ревност.

Дева

През тази седмица бъдете отговорни към здравето си. Времето е променливо, а това отслабва имунитета. Опитайте се да се разделите с някой от лошите ви навици и да създадете положителен такъв. Повече време на чист въздух ще се отрази добре на здравето и на нервите ви. Нещо ново иска да навлезе в живота ви - не заемайте веднага защитна поза. Може пък да е за добро.

Везни

Тази седмица е време, в което да преразгледате и по възможност да конкретизирате плановете си. Изпълнението на съкровено желание е доста вероятно и то ще стане без много усилия от ваша страна. Резултатите от вашите дейности обещават да бъдат видими и значими. Не пренебрегвайте възможността да създадете нови запознанства, те обещават да ви открият нови хоризонти за вас. Ще бъдете изпълнени със сила и енергия за нови любовни подвизи.

Вижте още: Тези 3 зодии ще срещнат голямата любов през май 2024

Скорпион

Това е седмица, в която ще може да се огледате за нова работа. Във вторник всеки риск или приключение ще ви доведе до разочарование. Сряда е ден на компромиси, така че е по-добре да не влизате в конфликт с никого. Сега е време да покажете, че на вас може да се разчита. Проявете дружелюбност и толерантност в спорна ситуация. Уикендът обещава да бъде много романтичен.

Стрелец

Стрелци, тази седмица е благоприятен период от гледна точка на партньорства - те ще бъдат ползотворни за вас и бизнеса ви. Сега не е моментът просто да се оставите на течението. Поемете инициативата и ще имате шанса да усетите вкуса на победата. В петък ви очаква приятно запознанство, което може да прерасне във вихрен романс. В събота няма да успеете да угодите на всички, а и това съвсем не е необходимо.

Козирог

Настъпва период за придобиване на нови знания и скок в професионално развитие. През следващите дни е по-добре да избягвате шумни компании, това няма да ви донесе нищо друго освен умора. Сега интуицията ви ще подсказва правилните решения, дори в ситуации повече от необичайни, вие с точност ще отгатвате правилната линия на действие.  Прекарвайте повече време с близките си.

Водолей

През тази седмица ви очакват много шансове да повишите доходите си. Това може да ви коства много от свободното време, но вие сами трябва да решите дали да направите тази жертва. Истината е, че вложените усилия сега ще ви се отплатят многократно в бъдеще. В личен план очаквайте промени към добро. Вашите усилия за хармония ще бъдат възнаградени.

Риби

През тази седмица бъдете верни на себе си. Някой ще се опита да ви въвлече в неприятна игра и да ви манипулира. Проверявайте много добре условията за участие за всичко, което ви предстои. В личен план не правете гръмки изказвания. Това може да породи възникването на напълно излишни проблеми. В почивните дни не излизайте по време на горещините, проверявайте кръвното си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама