Таро карта за всяка зодия за 1 май 2024


Таро карта за всяка зодия за 1 май 2024
Снимка: iStock

Ето каква карта Таро е изтеглила съдбата на различните зодиакални знаци.

Овен - Девет чаши

Животът понякога може да бъде малко напрегнат, така че вместо да се чувствате тъжни, пуснете музика, която стопля сърцето ви. Свържете се с природата. Четете поезия или правете изкуство. Дръжте очите си към звездите.

Телец - Страница с пентакли, обърната

Бъдете търпеливи. Не е изключено нещо, което чакате с нетърпение, да се забави поради непредвидени причини. Това може да бъде разочароващо, особено ако други неща зависят от него.

Близнаци - Седем жезли, обърната

Може би си мислите, че бездействието може да причини по-малко вреда от другите възможности, но мълчанието е знак за апатия и липса на грижи. Ако имате силата да предприемете действие, тази карта Таро ви казва да следвате това, което смятате за необходимо.

Вижте още: Месечен любовен хороскоп за май 2024

Рак - Колелото на късмета

Изненада! Нещо, което сте искали от дълго време, идва при вас. Вашата радост е на път да бъде пълна. Чакането може да ви накара да оцените това, което получавате повече от всякога.

Лъв - Девет жезли, обърната

Любовта е ослепителна. Да обичате някого безусловно е ежедневен избор, но в някои моменти може да ви се иска да „развалите сделката“. Помислете два пъти преди да вземете решение.

Дева - Осмица жезли

Трябва да обърнете внимание на емоциите си. Опитайте се да контролирате чувствата си, като поставите желанието за приятелство като основен приоритет.

Везни - Десет чаши

Съсредоточете се върху даването и приемането. Хората влизат във връзка, всеки от тях има специфични силни и слаби страни, които слага на масата. Това, което прави обмена специален, е да знаете, че можете да споделяте тези интимни части от вашата личност един с друг.

Вижте още: Намислете си число от 1 до 20 и вижте късмета си за МАЙ 2024

Скорпион – Кулата

Не обичате да слушате съвети. Запитайте се дали се съпротивлявате на съвет, защото сте упорит или по друга причина. Проявяването на инат може да ви спести мъка и болка в бъдеще.

Стрелец – Магьосникът

Искате да бъдете опора и приятел на всички и това може да постави твърде много неща в чинията ви наведнъж. Страхувате се да пропуснете! Но е необходимо да внесете фокус и продуктивност в деня.

Козирог - Пет жезли

Дали парите са по-важни от други неща като любов, щастие и мир? Парите са инструмент, който прави живота по-лесен, но ако преследването на богатство обтяга взаимоотношенията ви или причинява повече проблеми, отколкото можете да разрешите, отдръпнете се и вижте защо.

Водолей - Кралица на жезлите

Една прекрасна жена ще бъде важна част от деня ви. Това може да е майка, леля, най-добър приятел, учител или шеф. Но тя носи усещане за любов, грижа и хармония във вашия свят.

Риби - Асо пентакли

Вие сте педантични, когато някой ви даде нещо ценно. Не обичате да пилеете нищо и наистина се стараете да бъдете добър стопанин на това, което животът ви дава. Днес ще трябва да бъдете по-внимателни от обикновено.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама