Месечен любовен хороскоп за май 2024


Месечен любовен хороскоп за май 2024
Снимка: iStock

Месечният любовен хороскоп за май 2024 започва с ретрограден Плутон във Водолей, което подтиква към вътрешна работа. Тази енергия ще бъде от решаващо значение не само през май, но и през следващите месеци. Ето какво могат да очакват различните зодии!

Овен

Вие сте най-известни със своите любовни действия, но с преминаването на Юпитер в Близнаци в събота, 25 май, ще можете да използвате думите си, за да създадете мечтаната връзка. Следвайте сърцето си и наистина направете изборите, които резонират с вашата истина.

Когато Юпитер се премести в Близнаци, не само ще можете да използвате думи, за да създадете романтичен успех, но и ще имате възможност да станете по-уязвими, прозрачни и откровени.

Телец

Пълнолунието ще изгрее в Стрелец в четвъртък, 23 май, което ще ви даде възможности за романтична трансформация. Енергията на Стрелеца помага за възстановяване на връзката между интимността и романтиката. Докато се подготвяте да посрещнете тази енергия, не забравяйте да използвате експанзията, която Юпитер в Телец е доставил. Опитайте се да отделите повече време за изследване, разбиране, учене и по-голямата цел, така че да можете да трансформирате всички скорошни предизвикателства в по-силна връзка.

Вижте още: Как да изчислите вашия нумерологичен житейски път

Близнаци

В началото на вашия зодиакален сезон, Близнаци, ще намерите безгранична радост и любов около Пълнолунието в Стрелец. Стрелецът е вашият противоположен знак и той управлява въпросите на любовта и връзките. Това Пълнолуние на 23 май ви помага да осъзнаете, че всичко, към което сте работили, вече се проявява в живота ви, така че това е отлично време да се насладите на цялата любов, която имате в живота си.

Луната в Стрелец ще бъде срещу Слънцето в Близнаци, което може да ви помогне да се почувствате по-видими от партньора си, стига да не го пребегрегвате.

Рак

Плутон е известен като господар на времето и кармата. През януари 2024 най-накрая напусна Козирог и се премести във Водолей, помагайки ви да преодолеете някои скорошни трудности в романтичния си живот. Плутон във Водолей също ви помага да се чувствате по-комфортно с процеса на трансформация в живота си, докато се насочвате към неизвестното.

В четвъртък, 2 май, Плутон във Водолей ще бъде ретрограден, насочвайки процеса ви на трансформация навътре. За много Раци това ще бъде важен завършек на романтичния живот, но пък не е изключено да доведе друг партньор в живота. Никога не спирайте да вярвате, че любовта, за която сте мечтали, е възможна.

Лъв

Водолеят управлява вашите романтични връзки, давайки ви възможност да намерите баланс между себе си и любовта с партньора. Плутон ви дава възможност да се потопите в тази област от живота ви, да получите прозрение за истински важните цели, върху които трябва да се съсредоточите.

Плутон изважда скритото на повърхността и обикновено има тенденция да работи с по-тъмни теми. Така че това може да е възможност да изследвате проблеми като ревност, несигурност, фантазии и раните, които все още може да засягат вашите романтични връзки.

Дева

Пълнолунието в Стрелец изгрява в четвъртък, 23 май, носейки важни събития в дома и семейния живот на всяка Дева. Стрелец представлява дълбокото желание да изследвате къде е домът и да гарантирате, че с когото и да го споделите, ще имате дълбока връзка.

Пълнолунието в Стрелец ще донесе момент на благодарност и удовлетворение във вашия романтичен живот. Ако е имало скорошни промени или предизвикателства, тази Луна ще ви позволи да направите крачка назад и да намерите благодарност за всичко, което имате, вместо за това, което нямате.

Вижте още: 3 зодии, които ще ударят джакпота преди Великден

Везни

Меркурий ще се премести в Телец в сряда, 15 май, което води до някои важни разговори. Меркурий в Телец ще помогне за справяне с теми около интимността, споделените финансови ресурси и посоката, в която се надявате връзката да продължи да расте.

Меркурий управлява всички форми на комуникация и в Телец ви насърчава да започнете да водите по-задълбочени разговори с партньора си. Важно е да прецените дали вашият партньор може да ви подкрепи в тази нова фаза от живота, защото единственият начин да имате любовта, която заслужавате, е първо да създадете пространство за нея.

Скорпион

Всичко идва с обещание за ново начало през май 2024. Този месец една от доминиращите енергии е Телецът, който управлява вашия дом на взаимоотношения, давайки силен романтичен фокус.

Новолунието в Телец е прекрасно време за ново начало, за да започнете отново да ходите по срещи или да промените курса на текущата си връзка.

Стрелец

В много отношения 2024 наистина е годината на любовта за вас. Не само, че Северният възел е във вашия брачен дом през цялата година, но Юпитер ще се премести в Близнаци в събота, 25 май, внасяйки изобилие във вашите романтични връзки. Юпитер в Близнаци ви помага да погледнете отвъд начина, по който преди сте виждали любовта. Тази енергия също може да ви помогне да развиете любовта си към себе си по-дълбоко.

Доверете се на инстинктите си и се отворите към любовта, която е дори по-обширна, отколкото бихте могли да си представите.

Козирог

Енергията на Телец винаги повдига теми за обвързване, брак, деца и радост. Това ще се засили още повече, когато Меркурий се премести в Телец в сряда, 15 май. Меркурий е планетата, която управлява комуникацията, предложенията и споразуменията. С тази енергия е възможно да се сгодите или да обсъдите по-сериозно обвързване с партньора – може би покупка на нов дом или бебе. Вероятно ще има значително развитие във връзката ви през май.

Меркурий в Телец ви помага да вложите всичко и да се отдадете на човека, връзката и живота, които наистина искате.

Вижте още: Седмичен любовен хороскоп за 29 април - 3 май 2024

Водолей

Може да откриете, че приоритетите ви се променят през месец май и вероятно ще искате да прекарвате повече качествено време с партньора или със семейството. Когато можете да си позволите да бъдете по-инвестирани емоционално, вие ще сте сигурни, че инвестирате в бъдещото си щастие, което ще ви донесе душевен мир и баланс.

Риби

Въпреки че имате силен фокус върху вашия професионален и финансов успех през 2024, трябва да направите място и за любовта. Юпитер ще се премести в Близнаци в събота, 25 май, носейки теми за преместване, закупуване на жилище или нещо още по-сериозно. Наистина се наслаждавате на изобилие в най-личната част от живота си!

Колкото и да се опитвате да подходите към любовта по по-здравословен начин, това не означава, че ще имате контрол над всичко. Отворете сърцето си, за да можете да получите изобилието от любов, което Юпитер в Близнаци ще донесе в живота ви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Бръчките би трябвало да са следи от минали усмивки.

Дъглас Адамс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама